George Şerban: „Băsescu ar îmbrăca haina soldaţilor morţi, dar nu-l lasă Orban”

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

Prin grupul parlamentar al PNL se discută despre aducerea celor patru deputaţi care i-au mai rămas lui Traian Băsescu, în PMP, dar nu vrea Ludovic Orban, susţin surse din Camera Deputaţilor. Fostul deputat George Şerban scrie ironic pe facebook: “Al doilea război mondial se apropia de sfârşit. SS istii ştiau că vor răspunde, unii chiar cu viaţa, pentru crime împotriva umanităţii. Singura şansă era pierderea identităţii. Dezbrăcau soldaţi morţi ai armatei germane, îşi ardeau uniformele SS şi se îmbrăcau cu uniformele furate de la soldaţii morţi. Dupa 7 decenii, Băsescu simte sfârşitul şi ziua judecăţii. Singurul loc în care se putea proteja era parlamentul. Singurul vehicul politic util era PDL, un partid compromis după o guvernare ineptă, spre tâmpită, un partid putred de corupt sub protecţia unei justiţii alterate cu scopul folosirii acesteia, pentru protejarea sa şi a camarilei.” Fostul demnitar PD-ist susţine că se pregăteşte recuplarea cu Băsescu. “PNL, îmbrăcat în straiele Brătienilor, condus din umbră de cei scăpaţi de uniformele PDL, sub o nouă identitate, după modelul celor care inventaseră metoda, cu 70 ani în urmă, pe frontul antinazist, se pregătesc pentru scena finală: RECUPLAREA CU BASESCU. Cine spune că asta nu se va întampla, este fie actor în acest scenariu, fie un mare idiot,” conchide George Şerban.

Radu Zlati, un alt fost deputat PNL, susţine pe facebook că “Ludovic Orban e faţă-n faţă cu PNL-ul paralel.”

Recent, Vasile Blaga a chemat în sediul din Aleea Modrogan mai mulţi lideri ai fostului PDL. Sursele interne susţin că acesta se va angaja în reformarea partidului, scopul principal fiind ridicarea procentelor PNL la europarlamentare.

Cercetat în mai multe dosare, Vasile Blaga nu s-a mai implicat în viaţa publică. Dar campania electorală pentru preşedinţie se apropie, zic sursele liberale. Klaus Iohannis are nevoie “de buldogul care să adune voturi,” fiind considerat un bun organizator.

Alte voci vorbesc despre reluarea legăturilor cu Traian Băsescu.

Soarta lui Ludovic Orban se va hotărî la sfârşitul lunii iulie când se întrunesc liderii PNL în Conferinţa Naţională.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
OUG apocaliptic, caz școală de manipulare tip fake news
Presa românească a picat în ultimele zile în malaxorul manipulativ de tip fake news, după ...