Femeie din Danemarca, amendată că a purtat văl islamic în public

Valentin Borcea INTERNATIONAL Principal

O tânără de 28 de ani din Danemarca a primit o amendă usturătoare deoarece a purtat în public niqab, vălul islamic care acoperă aproape integral fața și care lasă doar o fantă mică pentru ochi. Este prima persoană sancționată potrivit legii care interzice portul în public a oricărui obiect vestimentar care ascunde fața. Actul normative a intrat în vigoare miercuri.

Poliția nu a venit din cauză că tânăra purta văl islamic, ci deoarece s-a bătut cu o altă femeie, care ar fi vrut să-i dea jos acoperământul de pe față. Ambele daneze au fost amendate pentru tulburarea liniștii publice.

Dar tânăra cu văl a primit și o altă sancțiune, de 1000 de coroane daneze (155 dolari), deoarece nu a vrut să-și dea jos vălul. Poliția i-a spus că nu va primi amendă dacă renunță la obiectul vestimentar ilegal, dar a refuzat. Dacă va fi prinsă din nou, riscă o amendă de 10 ori mai mare.

Regina Margareta a II-a a Danemarcei a spus în 2016 că toți imigranții care ajung în statul nordic trebuie să se adapteze stilului de viață danez. Doar faptul că locuiește în Danemarca nu face pe cineva danez, a declarat atunci suverana.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Orașul Dubrovnik din Croația a limitat numărul de turiști, deoarece nu făcea față
Orașul medieval Dubrovnik, fortăreața de pe malul Mării Adriatice unde s-a filmat și Game of ...