Referitor la candidatura la președinție, Călin Popescu-Tăriceanu: ”Nu sunt mânat de ambiții nemăsurate”

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

„Nu sunt mânat de ambiții nemăsurate” – a declarant marți seară președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, la postul Antena 3, răspunzând la întrebarea dacă va candida la alegerile prezidențiale de anul viitor.

El a mai subliniat că a mai candidat în 2014 și nu este preocupat de acest subiect. ”Cei care au ambiții nemăsurate fac adesoeri greșeli.”

Totodată, a mai spus că la ora actuală ”există o mare diferență între ceea ce scrie în Constituție, cum este descris rolul președintelui și ceea ce se întâmplă în realitate”.

Președintele ALDE a mai explicat cum vede el rolul președintelui. ”După 30 de ani am văzut o serie de conflicte instituționale între președinție, guvern și Parlament. Gândiţi-vă numai ce ar putea să facă România dacă, în loc să stea blocată în tensiuni, în conflicte, am sta să fim într-o fază de construcţie în care, bineînţeles, rolul fiecăruia se păstrează, majoritate, opoziţie, nu înseamnă că trebuie să ne dăm chiar toţi mâna să dansăm Hora Unirii, dar, într-o altă logică, nu într-o logică a conflictului dement, nu într-o logică a conflictului la distrugere care a fost introdusă de Traian Băsescu.”

“PNL este cântăreţul regimului instituţiilor de forţă, represive, ale statului”

Referitor la ruperea coaliției PSD-ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a spus că nu avut nicio discuție cu președintele Klaus Iohannis referitor la aces subiect. Despre reunificarea forțelor liberale, la momentul acesta nu se poate face pentru că PNL, în prezent, este “cântăreţul regimului instituţiilor de forţă, represive, ale statului”.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Organizatorul ”mitingului diasporei,” Emanoil Cioacă, refuză să semneze protocolul cu Primăria Capitalei
Emanoil Cioacă, președintele Federației Românilor de Pretutindeni, a declarat aseară că de abia la ora ...