„Dacian Cioloș își va anunța candidatura la președinție’’

Marius Ghilezan POLITIC Principal

La mitingul de astăzi al diasporei este anunțat să participe și Dacian Cioloș. Mai multe surse politice au scăpat informația că dacă există o masă critică, Dacian Cioloș își va anunța candidatura la prezidențiale.

”Se pare că acesta își va anunța pe 10 august candidatura sa la prezidențialele din 2019, potrivit deputatului PSD Mircea Drăghici.

La întrebările colegilor din diaspora, răspunsul a fost că va fi o lansare de candidatură, cel mai probabil am simțit îndreptată către dl Dacian Cioloș. Va fi un fel de ”așa nu se mai poate, dorim un guvern nou, tehnocrat, care să ne conducă țara și care să aibă grijă și de diaspora”. Vor fi și români din București, poate și din alte județe, dar ideea că cineva se bate să confiște această acțiune în ideea lansării către o candidatură la prezidențiale, mi se pare cel puțin încă o inabilitate politică din partea unor pretendenți la președinția României” a spus deputatul PSD Mircea Drăghici, la DCNews.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Tică Darie, fost candidat la Primăria Roşia Montană, sancţionat de Autoritatea Electorală Permanentă, s-a înscris în USR
Tică Darie are 25 de ani. S-a înscris la ultimele alegeri locale ca independent pentru ...