Europarlamentarul DAN NICA a fost ameninţat cu moartea după ce a cerut constituirea unei comisii parlamentare de anchetă a evenimentelor din 10 august

Mihai Popescu POLITIC Principal

Europarlamentarul DAN NICA a fost ameninţat cu moartea după ce a cerut constituirea unei comisii parlamentare de anchetă a evenimentelor din 10 august, susţine Mihai Fifor, ministrul apărării naţionale, într-un mesaj pe facebook.

„Ieri, şi susţin cu tărie aceasta propunere, colegul nostru, europarlamentarul Dan Nica, a solicitat constituirea unei comisii parlamentare de anchetă pentru analizarea evenimentelor din 10 august. Pentru asta a fost ameninţat cu moartea. Nu este singurul membru PSD care primeşte astfel de ameninţări şi nu putem permite perpetuarea şi accentuarea politicii iresponsabile de fracturare a societăţii româneşti. De aceea această comisie trebuie constituită de îndată. Guvernele se schimbă de către majorităţi parlamentare rezultate în urma votului democratic şi nu prin violente puse la cale în stradă.”

Sâmbătă, liderul europarlamentarilor PSD Dan Nica a cerut înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă pentru declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis referitoare la proteste, spunând că acesta a făcut acuzaţii dure la adresa Jandarmeriei, fără să aibă dovezi. Dan Nica a mai susținut că şeful statului nu este interesat de stingerea conflictelor din societate, ci vrea escaldarea lor pentru câştiguri electorale.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Merkel şi Putin şi-au “fixat ceasurile” pentru orele care vor veni
După ce a dus ansamblul de dans la nunta ministrei austriece Karin Kneissl, Vladimir Putin ...