Liderii Austriei au dansat cum le-a cântat Putin

Valentin Borcea ACTUALITATE INEDIT INTERNATIONAL Principal

Vladimir Putin s-a ţinut de promisiune şi a mers ieri la nunta ministrului Austriei de Externe, Karin Kneissl. Şi nu a venit cu mâna goală, ci a venit şi cu o formaţie de cazaci care a întreţinut atmosfera la petrecere. Toţi invitaţii, adică toată lumea bună din Austria, inclusiv cancelarul Sebastian Kurz, au dansat şi s-au simţit bine pe muzica interpretată de oamenii lui Vladimir Putin.

Doar presa rusă a avut voie să filmeze la petrecere, iar imaginile sunt mai mult decât sugestive:

 

Aeronava oficială a preşedintelui rus a aterizat pe aeroportul regional din Graz, care a fost închis temporar pentru pasageri şi înconjurat de trupele Cobra, elita poliţiei austriece. Asta deşi a fost o vizită privată.

Când a ajuns la restaurantul unde avea loc nunta, liderul de la Kremlin a fost întâmpinat de miri încă de la stradă. Vladimir Putin i-a oferit un buchet de flori lui Karin Kneissl, dar i-a cam luat locul mirelui Wolfgang Meilinger lângă ministrul austriac de Externe. Şeful statului rus are în comun cu viitorul soţ o pasiune pentru judo, pe lângă cea pentru afaceri cu gaze.

Când a venit momentul schimbului de inele şi jurăminte, preşedintele rus a ajuns fix lângă naşi. Iar la masă, a fost aşezat fix lângă mireasă şi a ţinut un scurt discurs pentru miri, în germana pe care o ştie perfect încă de când era ofiţer KGB în Germania de Est. Fireşte, Vladimir Putin a şi invitat-o la dans pe şefa diplomaţiei de la Viena, iar aceasta a zâmbit cu gura până la urechi tot timpul.

După ce a plecat din Austria, preşedintele Rusiei a mers în Germania pentru o întâlnire cu Angela Merkel. Întrevederea a fost foarte restrânsă, sobră, iar cei doi lideri chiar păreau stresaţi în pozele oficiale publicate de Kremlin şi guvernul german, care îi arată pe Merkel şi Putin stând singuri la o masă pe terasa unui castel de lângă Berlin. Discuţiile nu au fost urmate şi de o conferinţă de presă, semn că nu au ajuns la nicio concluzie pe temele discutate: Siria, Ucraina şi gazoductul Nord Stream 2.

Opoziţia din Austria i-a cerut demisia lui Karin Kneissl pe motiv că a invitat cel mai mare duşman al UE la nuntă şi că toată cheltuiala cu securitatea a plătită din bani publici. Iar politicienii ucraineni au spus că Viena nu mai poate fi de acum înainte o voce neutră pentru soluţionarea conflictului din Donbas şi Crimeea, a notat The Guardian.

Soţia unui investitor pe piaţa gazelor a făcut lobby pentru petrolişti la Bucureşti
Karin Kneissl şi Vladimir Putin s-au cunoscut prima oară în 2001, la un summit din Slovenia al preşedintelui rus cu omologul său american de la acea vreme, George W. Bush.

Karin Kneissl a intrat în atenţia publicului din România luna trecută, când a fost primită la Cotroceni de către Klaus Iohannis, la câteva zile după ce a fost adoptată de Camera Deputaților noua Lege Offshore, aspru criticată de investitorii care vor să extragă gaze naturale din Marea Neagră. În vârstă de 53 de ani, ea s-a căsătorit cu un finanţist cu afaceri în domeniul gazelor.

Karin Kneissel a fost pusă ministru de Externe din partea partidului de extremă-dreaptă FPO, fondat în anii 1950 de foști naziști și care, în prezent, are legături strânse cu Rusia și cu Vladimir Putin. În 2016 chiar au semnat un pact de cooperare pe partidul Rusia Unită a președintelui rus.

Presa din Austria a numit formațiunea “prietenii lui Putin” iar FPO a cerut eliminarea sancțiunilor europene impuse Rusiei ca urmare a anexării ilegale a Crimeei. De asemenea, când s-a făcut actuala coaliție de guvernare la Viena, FPO a primit și șefia serviciilor de informații,  a scris newstandard.news

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Darius Vâlcov întreabă ASF despre deprecierea acţiunilor Digi
Darius Vâlcov, consilierul pe probleme economice al premierului Dăncilă, a pus din nou întrebări în ...