Simona Halep va juca în finală cu olandeza Kiki Bertens (17 WTA) astăzi la ora 21.00

Marius Ghilezan SPORT

Simona Halep, liderul mondial WTA, a învins-o pe jucătoarea din Belarus, Aryna Sabalenka, cu 6-3, 6-4, după un meci care a durat mai mult de o oră.

Extrem de calculată, cu un forhand şi un backhand (reverul, de altă dată n.a.) de zile mari, Halep s-a impus într-o oră şi şaptesprezece minute. Tactic, jucătoarea româncă a dominat-o copios. Eleva lui Daren Cahill a pus în aplicare sfaturile antrenorului. Extrem de calmă a reuşit în două seturi.

Dacă o va învinge duminică 19 august, ora 21 (meci transmis pe Digi Sport 1) va fi prima jucătoare din istorie care câștigă „dubla” Rogers Cup – Cincinnati!”

Extrem de calculată, cu un forhand şi un backhand de zile mari, Halep s-a impus într-o oră şi şaptesprezece minute. Tactic, jucătoarea româncă a dominat-o copios. Eleva lui Daren Cahill a pus în aplicare sfaturile antrenorului. Extrem de calmă a reuşit în două seturi.

Dacă o va învinge duminică 19 august, ora 21 (meci transmis pe Digi Sport 2) va fi prima jucătoare din istorie care câștigă „dubla” Rogers Cup – Cincinnati!”

 

Pentru Simona Halep, finala de la Cincinnati va fi a 33-a din carieră, până acum având 18 titluri cucerite. Simona a obţinut şase titluri în 2013, la Nurnberg, ‘s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova şi Sofia, două în 2014, la Doha şi Bucureşti, trei în 2015, Shenzhen, Dubai şi Indian Wells, trei în 2016, la Madrid, Bucureşti şi Montreal, în 2017 a câştigat la Madrid, iar anul acesta s-a impus la Shenzhen, Roland Garros şi Montreal.

Cred că va fi o adevărată petrecere în finală. Halep joacă foarte bine, lucru demonstrat atât aici, cât și săptămâna trecută la Montreal. Are multă încredere în ea, dar și eu mă simt în formă și cred în mine, a spus Bertens, potrivit telegraaf.nl.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Liderii Austriei au dansat cum le-a cântat Putin
Vladimir Putin s-a ţinut de promisiune şi a mers ieri la nunta ministrului Austriei de ...