Dacia pregătește o surpriză pentru Salonul Auto de la Paris

Valentin Borcea ECONOMIC INTERNATIONAL Principal

Dacia va aduce la Salonul Auto de la Paris, care începe pe 2 octombrie, un exponat surpriză “care merită văzut”, cum se laudă comunicatul de presă oficial. De asemenea, firma românească va lansa, tot la târgul din capitala Franței, o competiție de design pentru Sandero Stepway. Cel mai probabil, detalii despre noutățile Dacia vor mai apărea când se apropie data de început a Salonului Auto.

Dacă brandul românesc este acorat în prezent, Renault va aduce la standul său exponate care se uită la viitor. Compania franceză va dezvălui în premieră mondial un concept premiul de vehicul robot, adică autonom, pentru serviciile de car sharing ale viitorului. Alpine, marca sport a francezilor, va prezenta pentru prima oară sub același acoperiș toată gama coupe-ului sportiv A110.

Salonul Auto de la Paris este cel “de casă” pentru Renault, dar și pentru Dacia, de când se află sub umbrela grupului francez. De asemenea, este cel mai vechi târg de profil din lume, cu o istorie care începe în 1898. Fondatorul este inginerul francez Albert de Dion, unul dintre cele mai mari nume ale industriei auto. Mondial de l’Automobile se organizează o dată la doi ani și este cel mai popular  salon auto din lume. La ultima ediție, în 2016, au fost 1,2 milioane de vizitatori.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
UE: VW, Daimler și BMW ar fi conspirat să nu facă mașini nepoluante
Cei trei mari constructori germani din automobile – Volkswagen, Daimler (Mercedes) și BMW – sunt ...