Tesla vrea să producă tequila

Valentin Borcea ACTUALITATE Principal

Elon Musk vrea să diversifice gama Tesla. După mașini electrice, baterii și instalații electrice pentru case și orașe, celebra siglă a companiei americane va apărea și pe o sticlă de alcool. Mai precis, tequila.

Compania producătoare de automobile electrice a trimis recent U.S. Patent and Trademark Office o solicitare de înregistrare a mărcii Teslaquila, descrisă drept o băutură alcoolică produsă din agave, pe care firma urmează să o producă.

Musk s-a prezentat mort de beat cu Teslaquila

Directorul executiv al companiei Elon Musk a transmis un mesaj pe Twitter în care afirmă că marca va apărea în curând, postând şi o fotografie cu sticla produsului. Iniţial a făcut un anunţ care a părut o păcăleală, aşa cum a fost şi cel în care Musk anunţa falimentul companiei şi că a fost găsit mort, într-o Tesla 3, înconjurat de sticle de Teslaquila, a scris Mediafax.

Amendat, Musk rămâne la conducerea companiei

Acesta este primul anunț major pe care Elon Musk în face de când a renunțat la postul de președinte al Tesla și a plătit o amendă să scape de acuzațiile de fraudă. Miliardarul sud-african a ajuns la un acord cu autoritățile americane care îl anchetau pentru fraudă ca să scape de dosar. Prețul a fost unul modic, comparativ cu averea sa de 20 de miliarde de dolari: 20 de milioane de dolari amendă și demisia în cel mult 45 de zile din funcția de președinte al Tesla. Elon Musk va rămâne în funcția de director-general (CEO) al firmei cu care a ajuns să se confunde, adică tot el va decide cum merg treburile.

Magnatul de 47 de ani a scăpat ieftin. SEC, comisia care supraveghează tranzacțiile pe bursa americană, dorea să-i interzică să mai conducă vreodată o companie publică. Toate probleme se trag de la un singur mesaj pe Twitter, postat în luna trecută. Elon Musk. a scris că va scoate Tesla de pe bursă când valoarea unei acțiuni va atinge 420 de dolari, deoarece compania este atacată de speculanți și presată de rapoartele financiare trimestriale.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Studiu: Numărul nașterilor prin cezariană aproape s-a dublat în ultimii 15 ani
Numărul nașterilor prin cezariană aproape s-a dublat în ultimii 15 ani și a atins proporții ...