Călin Popescu Tăriceanu: “N-am de gând să rup coaliţia de guvernare”

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

“Nu am avut de gând, nu am de gând și nici nu voi avea de gând să rup coaliția de guvernare” – a declarat președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, luni, la „Sinteza zilei”, moderată de Mihai Gâdea.

În spaţiul public au apărut zvonuri care s-au răspândit în stânga, în dreapta cu o rapiditate fantastică și care dădeau drept sigură ruperea coaliției, Tăriceanu prim-ministru al unui guvern bazat pe o majoritate cu PNL, cu USR.

“ De unde a pornit această chestiune? Cred că invitația la consultări care a fost făcută de președintele Iohannis la Cotroceni, urmată de o serie de declarații, a fost imediat speculată, distorsionată” – a mai spus Călin Popescu Tăriceanu.

Încă nu a luat o hotărâre privind candidatura la preşedinţie

Referitor la mult discutata chestiune legată de candidatura la preşedinţie: „Vă pot spune că nu am luat decizia, că această posibilitate sigur că nu-mi este străină, mă gândesc foarte serios la ea, dar e o decizie foarte grea, foarte serioasă și o voi lua mai târziu.

În mod normal, această decizie ar trebui luată nu numai de mine, cred, de oricine vrea să candideze la această importantă funcție, anul viitor”, a mai explicat liderul ALDE.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Şocâtele şi hambarul boierului
Şocâtele nu-şi poate vâri neamurile de rozătoare peste iarnă în hambarul guvernului. Vara s-a plimbat. ...