Unde s-ar duce Angela Merkel când va ieși din politică

Valentin Borcea INTERNATIONAL Principal

Încă de la începutul carierei sale, Angela Merkel a spus că nu vrea să stea la infinit în politică. “Nu vreau să fiu o epavă pe jumătate moartă când plec” – a spus cancelara germană într-un interviu în 1998, un rar moment când a vorbit despre viața ei privată. Declarația nu a fost dată unui jurnalist, ci unui fotograf, Herlinde Koebl, care timp de 25 de ani a fotografiat-o periodic pe Angela Merkel, ca să-i documenteze parcursul.

Mutti se va retrage la pensiunea din Uckermark, unde va face prăjituri şi va asculta muzică clasică

Angela Merkel a dat de înțeles că la finalul carierei sale politice se va retrage în cabana ei din Uckermark, o zonă rurală din apropiere de Berlin, unde va face prăjituri și va asculta muzică clasică. Locul este drag femeii de 64 de ani. În timpul campaniei electorale de anul trecut, ea a vorbit germanilor despre rețeta ei secretă de supă de cartofi, pe care o face din cartofi pe care îi cultivă singură în curtea din Uckermark. În schimb, nu îi place să cultive conopidă, deoarece are nevoie de prea multă atenție și atrage prea mulți melci, notează presa germană.

Casa Angelei Merkel este păzită constant de poliție, care nu permite nicio fotografie a locului. Dar cancelara umblă adesea prin apropiere. Localnicii spun că nu e neobișnuit să apară în spatele tău la supermarket sau să se așeze lânga tine în biserică, la slujba de duminică. “În Uckermark mă simt într-adevăr acasă” – a spus adesea Angela Merkel.

Un post de reprezentare pentru a nu fi o pensionară

Această viață idilică s-ar putea să nu fie pentru totdeauna, consideră jurnalistul german Konstantin Richter care, într-un articol pentru Politico, speculează că încă-șefa executivului de la Berlin ar putea avea o carieră internațională. “Ar trebui să aplice pentru post de top la Bruxelles sau în cadrul ONU la New York. Ar primi cu siguranță postul. Sunt șanse mari pentru că mai există oameni, în Germania și în străinătate, care se vor gândi la ea cu afecțiune” – a concluzionat jurnalistul.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Barcelona cu primar neomarxist – traficanți de droguri, cartiere nesigure pentru localnici și turiști
Peste 800 de poliţişti spanioli au arestat aproape 30 de suspecţi în cursul percheziţiilor întreprinse ...