Jurnalistul saudit, dizolvat în acid și aruncat în canalizare. Turcia a dat înregistrările SUA

Valentin Borcea INTERNATIONAL Principal

Turcia a trimis autorităţilor din Arabia Saudită, SUA, Marea Britanie, Franţa şi Germania mai multe înregistrări despre care Ankara susţine că oferă detalii despre uciderea dizidentului saudit Jamal Khashoggi, a declarat preşedintele turc Recep Erdogan. Liderul de la Ankara a spus că dovezile au fost deja analizate de destinatari, dar niciuna dintre țări nu a confirmat de primire, a scris Mediafax.

În paralel, cotidianul turc Daily Sabah, printre primele publicații care a scris despre uciderea lui Jamal Khashoggi, a continuat seria dezvăluirilor. Potrivit ziarului, persoanele care l-au ucis pe jurnalistul disident i-au dizolvat trupul neînsufleţit în acid şi apoi au aruncat rămăşiţele în canalizare.

Mostre prelevate din sistemul de canalizare al Consulatului Arabiei Saudite din Istanbul au relevat urme de acid. Investigatorii turci cred că trupul neînsufleţit al jurnalistului saudit a fost dizolvat, fiind transformat în lichid cu scopul aruncării sale în canalizare, potrivit surselor citate de cotidian.

Arabia Saudită a recunoscut crima din Consulat

Khashoggi a dispărut după ce în ziua 2 octombrie a intrat în Consulatul saudit din Istanbul pentru a obţine documente necesare căsătoriei sale. Cadavrul său nu a fost găsit până în acest moment. Deşi iniţial a negat, Arabia Saudită a recunoscut că jurnalistul a fost ucis în consulat într-o operaţiune neautorizată.

Mai multe țări au arătat cu degetul către Prințul Moștenitor Mohammad bin Salman, fiul Regelui Salman și adevărata putere din spatele tronului. Jurnalistul Jamal Khashoggi, ucis, era unul dintre criticii săi. Autoritățile de la Riad au negat orice implicare și au arestat în jur de 20 de oameni, care au legătură directă cu acest caz, inclusiv un consilier al prințului. Arabia Saudită a prezentat o altă imagine a lui Mohammad bin Salman. Dacă în vest este văzut ca un critic al puterii, acasă este considerat un apropiat al grupurilor islamiste radicale și al Frăției Musulmane, o organizație profund detestată de toate statele din Golf pentru că întreprinde acțiuni împotriva monarhiilor arabe.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
ACCIDENT ÎN CONVOIUL GUVERNAMENTAL / Premierul Charles Michel a coborât din maşină să vadă de poliţiştii răniţi
Doi agenţi de poliţie au fost răniţi după ce un vehicul a lovit, vineri, convoiul ...