PSD Spania cere demisia Gabrielei Firea: A tratat românii cu indiferență

Valentin Borcea POLITIC Principal

PSD Spania au anunţat că e dezamăgită de Gabriela Firea, care la vizita de la Madrid, a ignorat problemele a peste un milion de români. Organizaţia social-democrată a depus un memoriu la nivelul conducerii centrale în care cere ca primarul Capitalei să îşi dea demisia din toate funcţiile din partid.

“Dacă turismul instituţional pe model prezidenţial, este modul de lucru, cel puţin să fim informaţi să nu mai deranjăm cu problemele comunităţii de români din Spania. În ciuda eforturilor noastre, de a o contacta pe doamna primar, ne-a fost absolut imposibil de a stabili o linie de comunicare. Nu înţelegem ignorarea a peste un million de români a căror probleme trebuiau puse pe masa discuţiilor cu edilul Madridului cât şi cu ceilalţi demnitari spanioli” – a spus președintele PSD Spania, citat de Mediafax.

Sfârşitul carierei politice a Gabrielei Firea?

Luni se va întruni Comitetul Executiv Național al PSD iar Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al formațiunii a spus că este obligatorie tranșarea “veșnicului scandal” în care Gabriela Firea implică partidul.

Edilul Capitalei a transmis că știe deja care îi va fi soarta și că nu se așteaptă la surprize: „Mi-aştept sentinţa. Aştept să fim convoncaţi la CEx. Prea mari surprize nu vor fi. Am înţeles că situaţia mea e decisă şi că se doreşte să rămân fără funcţii politice, preşedinte PSD Bucureşti şi Ilfov”, a declarat Gabriela Firea, potrivit Mediafax.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
PROTESTE ANTI-PROGRESISTUL MACRON / 280.000 de protestatari în stradă. Un mort în blocada „vestelor galbene”
Un protestatar a murit, mai mult de 200 au fost răniți, peste un sfert de ...