S-a stins din viaţă unul dintre acuzatorii Principelui Nicolae

Mihai Popescu ACTUALITATE Principal

Fostul consilier al lui Adrian Năstase şi Călin Popescu Tăriceanu, Mihnea Constantinescu s-a stins din viaţă la vârsta de 57 de ani la Nisa. Odată cu decizia de retragere  titlului lui Nicolae de Principe, multă lume s-a întrebat ce căuta în Consiliul Regal, fiind un diplomat de carieră.

 

Excluderea din linia de succesiune la Coroana Romaniei a Principelui Nicolae a fost ultima mare decizie luata de Regele Mihai. Anuntul din august 2015 a surprins pe toata lumea, dat fiind ca Nicolae era singurul nepot, iar Regele Mihai il prezentase romanilor in 1992, cand avea doar 7 ani, ca pe mostenitorul său. Excluderea lui Nicolae din linia de succesiune şi retragerea titlului de „Principe al Romaniei” au împărţit adepţii monarhiei în două tabere. Şedinţa Consiliului regal din 2 august 2015 l-a avut în prim plan pe Mihnea Constantinescu, considerat “Agentul 007” al serviciilor secrete.Odată cu dispariţia Regelui Mihai şi acum a sa misterul excluderii Principelui Nicolae sporeşte.

Mihnea Constantinescu a fost un protector al generalului Predoiu din SIE.

 

Loading...

2 Comments

  1. Nicolae NU este singurul nepot al Regelui, nici măcar cel mai mare!Primul nepot al Majestății Sale este Mihai, fiul Irinei Walker. Și nici nu l-a prezentat Regele ca moștenitor, în ’92. Nici măcar nu l-a adus cu El în acel moment.Nicolae se afla deja în țară, împreună cu mama sa. Iar Regele nu l-a prezentat ca nimic. Unul din cei prezenți în balcon l-a ridicat pe copilul care se tot apleca să vadă mulțimea, pentru o mai bună vizibilitate. ATÂT! Gestul nu a simbolizat nimic altceva, altfel Regelear fi spus-o cu toate vorbele. Iar Nicolae nu a fost NICIODATĂ primul în linia de succesiune. Poate corectați aceste falsuri ale articolului!

  2. O fotografie agerpres 2014 cu mihnea constantinescu la dineul de la palat la aniversarea principelui nicolae arata pe fundal pe actuala sotie al lui nicolae.Asadar,momeala a fost inhatata de principele nicolae pe 30 septembrie 2018 cand a spus ca fraierica faptul ca el se casatoreste din dragoste.Momeala s-a muscat la dineu,la o sponsorizare,la un maraton desi nicolae a ,,nimerit,, si la momeala din brasov in urma careia s-a ales ca fatalaul cu un copil pe care nu-l recunoaste,public fiind faptul ca a incercat sa indemne pe femeie la avort.Cu toate astea,plus scandalul din elvetia,nicolae a fost luat de sot pe 30 septembrie ac. ,,din dragoste,,de catre cine avea misiunea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Oamenii Noi – ambiția comuniștilor
Comuniștii sunt împinși de la spate de o ură infinită pentru reprezentanții “vechii societăți”, fie ...