Viktor Orban l-a luat pe strategul care i-a adus victoria lui Donald Trump

Valentin Borcea POLITIC Principal

Fostul director al echipei de campanie a lui Donald Trump, Steve Bannon, a declarat că intenţionează să lucreze cu premierul ungar Viktor Orban în perioada de până la alegerile care vor avea loc anul viitor în Parlamentul European, a scris Mediafax. Steve Bannon a declarat că a efectuat deja câteva vizite la Budapesta, unde i-a întâlnit pe Viktor Orban şi pe consilierii săi, întrevederi care nu au fost făcute publice.

Fostul strateg al lui Donald Trump a fondat o mișcare, numit simplu Mișcarea, care să ajute politicienii naționaliști și conservatori să intre în Parlamentul European. “Dacă aș putea, aș pune sediul mișcării în Budapesta. Îmi place foarte mult aici. Dar nu e practic. Vom petrece mult timp în Ungaria până în ziua alegerilor” – a spus Steve Bannon într-un interviu pentru postul maghiar RTL.

Viktor Orban aşteaptă ca cineva din SUA să aducă mişcarea conservatoare şi în Europa

Viktor Orban a salutat Mișcarea lui Steve Bannon și a spus că a venit vremea ca cineva din SUA să mai aducă în Europa și gândirea conservatoare, nu doar valorile liberale, a notat Reuters.

Potrivit strategului lui Donald Trump, alegerile europarlamentare de anul viitor vor fi o confruntare între statele de bază ale UE, precum Germania și Franța, care vor mai multă integrare, și națiunile sceptice precum Ungaria, care vor ca UE să fie o alianță de țări puternice. În echipa lui Steve Bannon este și analistul John McLaughlin, care a prezis victoria lui Donald Trump în 2016 și care face sondaje pentru Partidul Republican.

Steve Bannon este creditat cu gândirea strategiei naționaliste, “America First”, care i-a adus lui Donald Trump victoria în fața lui Hillary Clinton. Din această cauză, a fost și demonizat de către presa americană apropiată de democrați. Șapte luni a fost și “strategul-șef al Casei Albe”, o funcție pe care Donald Trump a creat-o special pentru el. Steve Bannon s-a făcut cunoscut în calitate de redactor-șef al Breitbart, un portal de știri de dreapta, care a devenit o portavoce neoficială pentru campania lui Donald Trump.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Nunta, la care mireasa a citit mesajele mirelui către amantă, nu a mai avut loc
Cu o seară înainte de nuntă, în timp ce se pregătea pentru ceea ce ar ...