Misionar american, ucis de un trib izolat din India. Se cere martizarea lui

Valentin Borcea INTERNATIONAL Principal

Un tânăr american de 27 de ani, care a fost ucis în timp ce încerca să predice creștinismul pe o insula izolată din golful Bengal, locuită de un trib primitiv, ar putea deveni martir. Prietenii săi deja îl consideră așa, deoarece și-a dat viața pentru Dumnezeu, au declarat ei într-un interviu pentru CNN.

Dar din punctul de vedere al autorităților indiene, John Allen Chau nu a fost decât un tânăr iresponsabil, care – potrivit legilor lor – a fost responsabil pentru propria moarte deoarece a încălcat legea. Vizitele pe insula Santinela de Nord, din arhipelagul Andaman, sunt complet interzise, deoarece tribul local trăiește complet rupt de lumea exterioară și este agresiv cu străinii.

Tânărul misionar a intrat în India cu o viză turistică și a plătit un grup de pescari 325 de dolari, ca să-l ducă în apropiere de insula izolată. Barca a ajuns până la 2 kilometri de țărm, apoi americanul a urcat într-o canoe și a vâslit până pe insula. John Allen Chau le-a adus băștinașilor cadouri precum o minge de fotbal și pește.

În prima zi a interacționat cu unii dintre membrii tribului, dar aceștia s-au enervat la un moment dat și au tras cu o săgeată după american. Acesta s-a întors la barcă, dar a revenit pe insulă a doua zi, când a fost și omorât. Pescarii care l-au dus până pe insula au văzut cum băștinașii au legat cadavrul lui John Allen Chau cu o sfoară și l-au tras pe plajă, ca să-l îngroape.

Șapte oameni au fost arestați deoarece l-au ajutat pe misionar. Marea problemă rămâne acum recuperarea trupului neînsuflețit. Misiunea creștină la care era membru a transmis că, încă din liceu, era visul lui John Allen Chau să propovăduiască Biblia și cuvântul lui Dumnezeu tribului de pe insula Santinela de Nord. Potrivit ultimelor estimări, doar 12 băștinași mai există acolo. Aceștia nu folosesc niciun fel de tehnologie modernă și sunt foarte vulnerabili inclusiv la boli comune precum răceala.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
4000 de militari vor defila pe sub Arcul de Triumf la 1 Decembrie
Aproximativ 4.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român ...