Primăria Braşov pune la bătaie 14,2 milioane de lei pentru amenajarea ţarcului de pinguini şi a spaţiului pentru foci

Mihai Popescu ECONOMIC Principal

După ce a investit în anul 2014, 32 de milioane de lei, dintre care 22 de milioane de lei din fonduri europene venite prin intermediul Ministerului Mediului, Primăria Municipiului Braşov anunţă că ţarcul de pinguini trebuie amenajat, la fel ca spaţiul pentru pinguini.

Prin anunţul 1028429 din 23 noiembrie 2018, publicat pe SICAP, Primăria intenţionează să selecteze firma care se va ocupa de amenajarea a o mie de metri pătraţi pentru pinguini şi foci.

Pinguinii pot suferi degerături de flippers

În Studiul de fezabilitate, realizat de Granita Impex SRL din Cluj Napoca, se scrie că pinguinii pot suferi degerături la flippers dacă sunt adăpostiți în aer liber şi că au nevoie de apă încălzită prin forarea a trei puţuri la 100 de metri şi pomparea acesteia la suprafaţă. Vară-iarnă, temperatura apei trebuie să fie constantă. Încălzirea pinguinilor iarna se va face pri

În anunţul de atribuire a contractului se spune că ofertantul trebuie să prezinte documente din care să rezulte că a mai prestat servicii similare, la nivelul a maxim 3 contracte, la care valoarea serviciilor similare prestate cumulate să fie de minim 250 000 lei, fără TVA.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Marile catedrale – simboluri naționale ale unor popoare apropiate de Dumnezeu
Marile lăcașuri de cult creștine din lume, fie că vorbim de cele medievale, fie de ...