O instanţă de judecată a decis că societăţile comerciale înfiinţate de Gabriela Firea sunt ilegale

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

„Gabriela Firea a încălcat legea. Curtea de Apel București a anulat astăzi definitiv înființarea celor 22 de companii ale Primăriei Generale”, anunţă Nicuşor Dan, fostul preşedinte al USR, pe pagina sa de facebook.

“Prin înființarea acestor companii, Gabriela Firea a urmărit să evite legea achizițiilor publice și legislația privind funcționarii publici, două instrumente importante de control privind cheltuirea banilor publici.

Cele 22 de companii au primit până acum peste 800 de milioane de euro și au circa 8000 de angați, cei mai mulți membri de partid sau membri ai grupurilor de interese care gravitează în jurul actualei conduceri a Primăriei.

Acum, în mod firesc, urmează dizolvarea acestor companii, iar cineva trebuie să răspundă pentru acest haos creat. Gabriela Firea este direct responsabilă pentru această situație, deoarece înființarea acestor companii a fost proiectul ei asumat și susținut public. Gabriela Firea și-a bătut joc de banii publici și trebuie să plătească pentru acest lucru,” mai spune Nicuşor Dan.

Hotărârea Curţii de Apel va fi atacată de către Primărie

`Primaria Municipiului Bucuresti va uzita toate caile de atac pentru a demonstra legalitatea infiintarii societatilor municipale! Ii asigur pe toti cei peste 3.000 de angajati ai acestor societati ca nu isi vor pierde locul de munca, in prag de sarbatori,” a fost replica Gabrielei Firea printr-un comunicat,  comentând că USR blochează toate proiectele de dezvoltare ale Bucureştiului.

După cum se observă există o diferenţă de 5000 de angajaţi între ce spune fostul candidat la Primăria Capitalei şi actualul primar general.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
RESTRICȚII DE TRAFIC ÎN ZONA CATEDRALEI NAȚIONALE
 30,000 de oameni sunt așteptați să vină la slujba de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului ...