Imnul național va răsuna pe stadioanele din România cu prilejul Centenarului

Marius Ghilezan ACTUALITATE Principal

Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, pentru a marca momentul istoric, Comitetul de Urgență al FRF, întrunit în data de 29 noiembrie 2019, a hotârât ca în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie, la toate meciurile de fotbal din cadrul competițiilor organizate de Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal, înaintea fluierului de start să fie intonat imnul de stat al României, „Deșteaptă-te, române!”, a transmis Federația Română de Fotbal printr-un comunicat.

În prezent, legea în vigoare prevede intonarea imnului decât la competiții naționale sau finale. Potrivit Legii 91/2007, care completează art.10 din Legea nr.75/1994 privind arborarea drapelului României, intonarea imnului naţional şi folosirea sigiliilor cu stema României de către autorităţile şi instituţiile publice se pot face “pe stadioane şi alte baze sportive, cu ocazia desfăşurării competiţiilor sportive oficiale de nivel naţional, doar la finala unei competiţii sau, după caz, la turneul final, pentru toate categoriile de vârstă;”

Legea a fost promulgată în aprilie 2017 de Klaus Iohannis. Actul normativ a fost promovat în legislatura trecută de parlamentari PSD, printre care Liviu Dragnea și Florin Iordache.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Patriarhul Ierusalimului a adus la București moaștele unui sfânt român
Patriarhul Teofil al III-lea al Ierusalimului a ajuns la București ca să oficieze pe 30 ...