Ministrul “Zero absorbţii fonduri europene,” primul pe lista USR pentru alegerile europarlamentare

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

Ieri au fost stabiliţi candidaţii USR pentru europarlamentare prin votul exprimat online de către toţi membrii.  Deputatul Cristian Ghinea se află pe primul loc.  Pe locul doi s-a poziţionat Clotilde Armand, consilier local la sectorul 1, cunoscută pentru contractul de zeci de milioane de euro pentru consultanţa privind construcţia autostrăzii Bechtel de 19 km. Locul al treilea este ocupa de Nicolae Bogdănel Ştefănuţă. Pe locul patru se află Vlad Marius Botoș, din partea USR Arad, fost membru PNȚCD, Forța Civică și apoi PNL.

Umătorii pe listă sunt: Vlad Dan Gheorghe, Naomi Reniuţ, Radu Ionuţ Ghelmez, Radu Nicolae Mihaiu, Iulian Lorincz, Adrian Cristian, Camelia Carmen Crişan, Gheorghe Ţăranu, Silviu Gurliu, Teodora Stoian, Alexandru Gabriel Vărzaru.

Loading...

One Comment

 1. Stimate domnule Marius Ghilezan,

  Va scriu in legatura cu articolul
  https://newstandard.ro/2018/11/30/ministrul-zero-absorbtii-fonduri-europene-primul-pe-lista-usr-pentru-alegerile-europarlamentare/
  publicat online pe 30.11.2018 in newstandard.ro sub semnatura Alinei Maria Bogdan.

  Marturisesc ca nu aflasem inca de existenta sitului fondat de dvs. Mi-a atras in special atentia principiul profesat „audiatur et altera pars” precum si obligatia pe care v-o asumati de a verifica orice stire din trei surse. M-a incalzit la inima dorinta dvs de a combate fake news-urile, faptul ca nu rostogoliti comunicate de presa, si mai ales ca nu inchideti ochii la abuzuri. Va admir pentru fraza pe care o repetati: „Binele trebuie promovat, răul se propagă singur”. Imi lasati impresia unui om sincer angajat pe calea binelui.

  Aceste lucruri pe care le-am aflat despre dvs imi dau curajul de a va scrie azi in apararea sotiei mele, doamna Clotilde Armand, pe nedrept ponegrita in articolul doamnei Alina Bogdan. Daca vreti sa ne ascultati si pe noi, acea altera pars careia nu i se da niciodata cuvantul in presa, ati putea citi de exemplu

  https://en-gb.facebook.com/notes/clotilde-armand/poziția-mea-privind-contractul-bechtel/1044145962328125/?__tn__=-R

  Clotilde este responsabila de afacerea Bechtel exact la fel de mult pe cat este un utilizator de Windows partas la afacerea Microsoft sau un sofer de Skoda Octavia complice la afacerea Skoda. Sunt toate dosare de coruptie din Romania in care Clotilde nu a fost implicata mai mult ca oricare alt roman. Ba chiar a fost mai putin implicata, caci nici macar nu locuia in Romania la venirea si la plecarea Bechtel. Cum ar putea o frantuzoaica care lucra la Toulouse pentru Airbus si la Paris pentru GDF Suez sa fie implicata in “contractul de zeci de milioane de euro pentru consultanţa privind construcţia autostrăzii Bechtel de 19 km” ?! Este aberant si revoltator.

  De cand a candidat la primaria Sectorului 1, Clotilde a fost sistematic calomniata la comanda politica in diverse publicatii pe tema Bechtel. Nu a contat ca nu are nimic de-a face cu acea poveste, ca a dezmintit-o de cate ori a avut ocazia, ca nici macar nu era in tara. Calomniile la adresa ei erau fake news platite (de dusmanii sau de prietenii politici) care nu cautau adevarul. Sper ca altfel stau lucrurile cu situl dvs.

  Va rog sa corectati “stirea” calomnioasa publicata de doamna Bogdan fara nici cea mai mica tentative de verificare. Aceasta stire este exact genul de fake news pe care ati promis public sa-l combateti. As dori sa publicati pe site scrisoarea mea ca drept la replica la materialul mentionat.

  Cu multumiri,
  Sergiu Moroianu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Bărbații ruși cu vârstă de armată, interziși în Ucraina
Autoritățile de la Kiev au luat o măsură excepțională de prevenire a intrării în țară ...