Drept la replică/ „Clotilde Armand e responsabilă de afacere Bechtel, exact la fel de mult pe cât este un utilizator de Windows părtaș la afacerea Microsoft”

Mihai Popescu ACTUALITATE

Ca urmare a articolului: Ministrul “Zero absorbţii fonduri europene,” primul pe lista USR pentru alegerile europarlamentare”, semnat de Ana Maria Bogdan, care preciza că “Pe locul doi s-a poziţionat Clotilde Armand, consilier local la sectorul 1, cunoscută pentru contractul de zeci de milioane de euro pentru consultanţa privind construcţia autostrăzii Bechtel de 19 km,” Sergiu Moroianu, soțul candidatei de pe locul doi, ne-a trimis un drept la replică:

« Clotilde este responsabilă de afacerea Bechtel exact la fel de mult pe cât este un utilizator de Windows părtaș la afacerea Microsoft sau un șofer de Skoda Octavia complice la afacerea Skoda. Sunt toate dosare de corupție din România în care Clotilde nu a fost implicată mai mult ca oricare alt român. Ba chiar a fost mai puțin implicată, căci nici măcar nu locuia în România la venirea și la plecarea Bechtel. Cum ar putea o frantuzoaică care lucra la Toulouse pentru Airbus și la Paris pentru GDF Suez să fie implicată în “contractul de zeci de milioane de euro pentru consultanţă privind construcţia autostrăzii Bechtel de 19 km” ?! Este aberant și revoltător.

De când a candidat la Primăria Sectorului 1, Clotilde a fost sistematic calomniată la comanda politică în diverse publicații pe tema Bechtel. Nu a contat că nu are nimic de-a face cu acea poveste, ca a dezmințit-o de câte ori a avut ocazia, că nici măcar nu era în țară. Calomniile la adresa ei erau fake news plătite (de dusmanii sau de prietenii politici) care nu căutau adevărul.”

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ciorbea s-a întâlnit cu Ceaușescu, alias Marian Moroșan
Marian Moroșanu, poreclit Ceaușescu, a solicitat o întrevedere cu Victor Ciorbea, Avocatul Poporului pentru a-și ...