Brad românesc pentru Târgul de Crăciun de la Chișinău

Valentin Borcea POLITIC Principal

Piesa de rezistență a Târgului de Crăciun din Chișinău va fi, anul acesta, un brad românesc dăruit fraților de peste Prut de către Guvernul României. Este vorba de un arbore de 20 de metri înălțime, tăiat din Carpați și transportat până în capitala basarabeană cu mare fast. Pe tot drumul, a fost acoperit cu un banner uriaș pe care scria “Cu drag, din România”, un veritabil exemplu de diplomație publică din partea executivului condus de Viorica Dăncilă.

Bradul de Crăciun va fi decorat cu 46 de mii de LED-uri

La intrarea în Chișinău, bradul românesc a fost întâmpinat de polițiști călare, de o fanfară și de Moși Crăciun, chiar și unii care arătau ca Moș Gerilă. Convoiul a fost urmărit de pe margine de sute de oameni. Pomul de Crăciun adus din Carpați va fi amplasat în apropiere de sediul guvernului moldovean și va fi decorat cu peste 46 de mii de LED-uri.

Premierul Pavel Filip a apreciat faptul că pomul de Crăciun este oferit cu generozitate de către România pentru al doilea an consecutiv.

„Îmi pare bine că și în al doilea an consecutiv, pomul de Crăciun este oferit cu multă generozitate de către prietenii și colegii noștri din România, de fapt încă un element care arată cât de strâns este legată Republica Moldova de România. Vorbeam în cadrul ședințelor comune despre această legătură strânsă pe care vrem să o continuăm și să o realizăm prin infrastructurile comune, iată că este încă o infrastructură care aduce mult pozitivism”, a declarat Pavel Filip pentru Radio Chișinău.

Aducerea fastuoasă a bradului de Crăciun la Chișinău, așa cum se întâmplă în alte capitale europene, este un semn că Republica Moldova se îndreaptă din ce în ce mai mult către Vest, a mai spus șeful executivului moldovean. Târgul de Crăciun va fi deschis în perioada 15 decembrie – 15 ianuarie. Acolo vor fi amenajate mai multe zone de distracţii, iar surpriza din acest an va fi o roată panoramică, cu înălţimea de 20 de metri.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
ROMÂNIA, ȚARĂ DE TRANZIT PENTRU MIGRANȚI / 50 de refugiați din Sudan, Siria și Eritreea au ajuns la Timișoara
50 de refugiați din Sudan, Siria și Eritreea au fost aduși de Organizația Internațională a ...