Procurorii au stârnit jihadul împotriva deputatului Mircea Drăghici

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

Deputatul PSD, Mircea Drăghici, a fost nominaliza de aproape o lună pentru postul vacant de ministru al transporturilor. Klaus Iohannis a refuzat să semneze decretul de numire în funcție. Primul ministru s-a adresat Curții Constituționale. Sistemul nu mai așteaptă momentul pronunțării Curții Constituționale asupra conflictului constituțional dintre guvern și președinție. De îndată ce s-a aflat că el este cel desemnat să redacteze plângerea penală pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Iohannis, băieții au intrat în dispozitiv.

De câteva zile, deputatul a primit informații din sistemul judiciar, că se fac presiuni uriașe asupra unor terți pentru executarea sa judiciară.

”Este evident că există o “temă” ca imaginea mea să fie terfelită în public în următoarele zile, astfel încât președintelui Iohannis să i se servească o motivare “serioasă” pentru a refuza numirea mea la Transporturi. Cum să accepte să-l numească în funcția de ministru pe cel care va redacta plângerea de înaltă trădare împotriva sa?! Se caută deci intens nodul în papură pentru a fi descalificat din această nominalizare”, a scris Mircea Drăghici pe pagina sa la orele prânzului.

Deputatul candidat pentru șefia transporturilor este și trezorier al partidului.

Astfel, s-au activat procurorii, conform declarațiilor acestuia, să caute prin dosarele PSD, deși nu au nicio calitate, doar AEP-ul fiind autoritatea care poate verifica eventualele nereguli.

Presa aservită sistemului îl toacă de mai mult timp

”Cine este liantul între dezideratele lui Iohannis și acțiunea procurorilor? Cine dă comenzile ca la PSD să se accelereze anchete pornite fără niciun temei, iar la USR să se tergiveseze și să se mușamalizeze un dosar cu probe clare de fraudă electorală? Vom afla cu siguranță la un moment dat,” a conchis demnitarul PSD.

 

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
De anul viitor scad ratele la credite
În condițiile în care profiturile tuturor băncilor au crescut la peste 1,2 miliarde de Euro, ...