Maria Grapini: “Corina Creţu a ieşit din limita mandatului de comisar european”

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

Europarlamentarul umanist Maria Grapini, prezentă la Piatra Neamţ,  a afirmat că niciun comisar european nu a criticat vreun guvern şi cu atât mai puţin guvernul propriei ţări. Ea s-a referit la Corina Creţu.

Corina Creţu a fost consilier de stat la Administraţia Prezidenţială pe timpul lui Ion Iliescu. Înainte de acest job a lucrat ca jurnalist la “Dimineaţa” şi “Azi,” unde a fost colegă Dan Mihalache, actualul ambasador al României în Marea Britanie. Fost pedeserist, acesta a devenit consilierul lui Crin Antonescu, prin 2012, afirmând des celor apropiaţi că “s-au schimbat vremurile.” Pentru ajutorul acordat în campania prezidenţială din 2014, Klaus Iohannis l-a recompensat cu funcţia de ambasador.

Corina Creţu – trimisa lui Ponta la Bruxelles

Corina Creţu a fost nominalizată în 2014 pentru funcţia de comisar european din partea României de către primul ministru de atunci Victor Ponta.

Maria Grapini consideră astăzi că doamna Creţu a ieşit din limita mandatului de comisar, fiindu-i interzisă apropierea de un guvern sau altul. Europarlamentarul umanist este de părere că niciun comisar european nu-şi critică propria ţară.

Mai mult, Grapini a încercat să se întâlnească la Bruxelles cu comisarul european pe transporturi pentru pachetul de mobilitate. Acolo ar fi trebuit să intervină doamna Creţu sau să se întâlnească şi să discute cu miniştrii transporturilor care s-au succedat în România, consideră europarlamentarul umanist.

Din informaţiile Newstandard.ro, Corina Creţu va fi propunerea Pro România, partidul lui Victor Ponta, la alegerile prezidenţiale.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Germania vrea să recruteze români, polonezi și italieni pentru armată
Germania vrea să umple golurile din armată cu recruți luați din alte state europene, a ...