Bilete internaționale de tren, direct de pe pagina CFR Călători

Valentin Borcea Uncategorized

Bilete pentru trenuri internaționale, disponibile online

Biletele internaționale de tren vor putea fi cumpărate online, direct de pe pagina web a CFR Călători, a anunțat compania. Totuși, călătorii nu va primi tichetele pe email, ca să le tipărească acasă, cum se întâmpla pentru cursele aeriene. În schimb, documentele de călătorie trebuie fie ridicate de la o agenție de voiaj CFR. Cumpărătorii mai au și varianta primirii acasă a biletelor, prin curier.

Achiziţionarea biletelor pentru destinații internaționale se poate face de pe site-ul www.cfrcalatori.roprin aplicația Cumpără bilete de tren online / Trafic internțional sau direct de pe linkul  – https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro.

Aplicația permite cumpărarea online a biletelor internaționale pentru călătorii simple sau călătorii dus-întors. De asemenea, se pot achiziționa bilete și pentru o relație internă dintr-o țară străină sau pentru relații între două țări străine.

Biletele cumpărate online trebuie ridicate de la ghișeu sau trimise prin curier

Cumpărarea online a biletelor pentru destinațiile internaționale este posibilă într-un interval care poate varia de la o anticipaţie maximă de 3 luni, până la:

  • 48 ore înainte de începerea călătoriei, dacă se alege ridicarea biletelor de la o stație/agenție CFR Călători;
  • 8 zile înainte de începerea călătoriei, dacă se alege livrarea biletelor prin curier.

În situația în care călătoria include trenuri din traficul local, cumpărarea cu anticipație este de maximum 1 lună.

În prezent, stațiile CFR de unde se pot ridica biletele internaționale sunt: București Nord, Constanța, Timișoara, Arad, Deva, Brașov, Sfântu Gheorghe, Predeal, Cluj Napoca, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Craiova, Târgu Jiu, Bistrița și Lugoj, urmând ca activitatea de ridicare să fie extinsă și în alte stații.

CFR Călători oferă legături directe între România și Ungaria, Austria, Germania, Cehia, Polonia, Slovacia, Moldova, Bulgaria și Turcia. Prețul unui bilet dus, la clasa a II-a, între București și Budapesta sau Sofia începe de la 29 de euro. O călătorie directă între cele mai mari două orașe românești, București și Chișinău, costă 19 euro. Iar din capitala României până în capitala Austriei, un bilet costă de la 39 de euro.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Șeful NATO vine mâine la București
Șeful NATO vine la București Șeful NATO, Jens Stoltenberg, vine pe 30 ianurie la București ...