Codrin Ştefănescu: “Firea vrea să fie exclusă din partid. Nu o dăm afară!”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a explicat că Gabriela Firea vrea cu tot dinadinsul să fie dată afară. Dar nu va fi.

„Doamna Firea vrea să fie exclusă din partid şi văd că ţine cu tot dinadinsul prin astfel de scrisori, astfel de atacuri la adresa Guvernului, a prim-ministrului, a bugetului, să găsească motive prin care să îi enerveze pe colegii din Comitetul Executiv să o dea afară. Nu o dăm afară! Dacă vrea să plece, îşi pune mandatul pe masă, îşi dă demisia şi pierde mandatul de primar. Altfel, ea are nişte datorii. Bucureştenii au votat-o nu pentru Gabriela Firea în mod special, şi pentru promisiunile pe care le-au făcut şi ceilalţi candidaţi la primăriile de sector. (…) În orice caz, nu o vom exclude din partid pe Gabriela Firea”, a afirmat Codrin Ştefănescu într-o intervenţie la Antena 3.

În acelaşi context, secretarul general al PSD a precizat că Marian Oprişan a propus excluderea lui Robert Negoiţă din PSD, ca urmare a declaraţiilor pe care le-a făcut cu privire la bugetul pe 2019.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
O firmă italiană legendară revine în Formula 1
Alfa Romeo, o legendă a circuitelor de curse Alfa Romeo va reveni oficial în Formula ...