Un rapper „american” este, de fapt, un imigrant ilegal britanic

Valentin Borcea INTERNATIONAL INVESTIGAȚII Principal Uncategorized

Rapperul care a păcălit o lume întreagă

Rapperul american 21 Savage, cel mai popular artist al momentului care cântă acest gen de muzică, este de fapt un imigrant ilegal din Marea Britanie. Bărbatul a fost acum arestat și, cel mai probabil, urmează să fie deportat.

Numele său adevărat este Shayaa Bin Abraham-Joseph și, potrivit autorităților, a ajuns în SUA legal, în 2005, când avea 12 ani. Doar că viza era pe un an și când a expirat, nu a mai plecat. Ministerul britanic de Externe a confirmat pentru BBC că rapperul este cetățean britanic.

21 Savage a ajuns în SUA când avea 12 ani, dar a uitat să mai plece

Muzicianul de 26 de ani fusese arestat și condamnat în 2014 pentru posesie de droguri. În timpul investigației de atunci, autoritățile nu știau dat seama dacă se află legal sau nu în SUA.

Șocul acestei vești este uriaș, mai ales că vine la apogeul carierei sale. Tocmai lansase un album foarte popular, care s-a dus direct în topul Billboard. A colaborat cu alți artiști de top precum Cardi B, Drake, Post Malone și Offset. Unul dintre cântece, Rockstar, este nominalizat la premiile Grammy.

Artistul a vorbit mereu despre copilăria lui grea în Atlanta, deși este născut în Londra

Imaginea publică a lui 21 Savage are la bază ideea că a copilărit în Atlanta. Orașul este considerat centrul hip-hop-ului american și, prin extensie, al lumii. Versurile cântărețului vorbeau despre cum a crescut în Atlanta înconjurat de violență, droguri și arme. Rapperul dona frecvent bani unor fundații caritabile și chiar lansase propria campanie pentru promovarea educației financiare în rândul copiilor.

Nimeni nu a pus la îndoială aceste povești până acum. Unii localnici se întreabă cine ar vrea să se mute intenționat în Atlanta. O comentatoare politică de orientare conservatoare nu a putut să nu observe ironia că unul dintre versurile lui 21 Savage vorbește despre agenți ICE gata să deporteze pe cineva. ICE, agenția care veghează la respectarea legislației privind imigrația, este cea care l-a primi pe rapper.

În Statele Unite sunt 10,6 milioane de imigranți ilegali, adică 3,25% din populație. În această categorie se află și cei care rămân în țară și după expirarea vizei. Doar în 2018, 700.000 de oameni care au intrat legal pe teritoriu american au stat peste data la care trebuiau să plece. Tot în 2018, 256.000 de oameni au fost deportați din Statele Unite. Imigrația este una dintre principalele teme ale administrației Trump.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Macron ar vrea referendum pentru reducerea numărul de parlamentari
Emmanuel Macron pregătește un referendum ca să liniștească „vestele galbene”. Votul ar urma să fie ...