Plângere penală împotriva USR/ 600.000 de semnături ale iniţiativei „Fără penali în funcţii publice” ar fi false

Andrei Marcu POLITIC Principal

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a decis miercuri că semnăturile strânse de USR pentru iniţiativa de revizuire a Constituției „Fără penali în funcţii publice” să fie trimise la Parchetul General pentru a verifica autenticitatea lor. Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, noul chestor al Camerei, susține că USR ar fi falsificat în jur de 600.000 de semnături.

”În urma probelor evidente şi în urma verificărilor făcute de Secretariatul General al Parlamentului timp de trei-patru luni, deci o muncă efectivă, Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a fost sesizat vizavi de aceste aspecte care au natură penală. Ceea ce am făcut noi în Biroul permanent a fost ca să cerem reprezentantului USR din Biroul permanent să facă ceea ce cer ei de vreo doi ani de zile, şi anume să accepte ca aceste liste să fie verificate de Parchetul General în urma unei plângeri penale şi dacă Parchetul General şi procurorii vor decide că nu sunt probe care să ateste că au fost falsificate semnăturile, atunci este foarte bine, dar dacă procurorii vor constata acest lucru va fi foarte grav. Reprezentantul USR nu a mai fost de acord şi a cerut numai către CCR să fie trimise aceste liste. Prin vot s-a decis că va pleca instant atât către CCR, dar şi către Parchetul General, în urma plângerii penale pe care probabil o va semna domnul vicepreşedinte Iordache în numele Biroului permanent, urmând ca procurorii să decidă”, a anunțat Rădulescu.

În replică USR acuză o nouă încercare de blocare a iniţiativei “Fără penali” prin sesizarea Parchetului General, dar este încrezătoare în decizi Curţii Constituţionale a României.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ministrul Apărării se vede mâine cu Donald Trump, la Washington
Ministrul Apărării se va vedea cu Donald Trump Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, se va ...