Purtătorul de cuvânt al PNL: “Cât tupeu de mahala poate avea Firea! S-a cocoţat pe scandalul primarilor cu bugetele locale”

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, după discuţiile cu primarii, că va exista o creştere de 27% pe toată administraţia locală din cotele defalcate, iar la nivelul Capitalei să se hotărască în ce mod se împart banii, recomandând primarilor de sectoare care, împreună cu primarul general, să mai organizeze încă o întâlnire cu ministrul de Finanţe.

„Cât tupeu de mahala poate avea Firea! S-a cocoţat pe scandalul primarilor cu bugetele locale în condiţiile în care Primăria Capitalei are cel mai mare buget din ţară şi în doi ani nu a făcut nimic pentru Bucureşti. Trebuie să ai mult tupeu şi să fii Firea, să vii după doi ani de mandat, în condiţiile în care ai avut bani, şi să spui că din cauza partidului PSD, din care faci parte, şi a propriului Guvern, nu ai fost în stare să faci nimic pentru deblocarea traficului, pentru modernizarea transportului public, pentru Centură Capitalei, pentru reabilitarea reţelei RADET, pentru construirea spitalului metropolitan sau pentru dotarea şi igienizarea spitalelor din Bucureşti”, a scris Ionel Dancă, miercuri, pe Facebook.

Liberalul susţine că Gabriela Firea vrea să fie exclusă din PSD şi să dea vina pe Liviu Dragnea pentru promisiunile neîndeplinite din Capitală.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Trump anunţă eradicarea HIV/SIDA până în 2030
Donald Trump, președintele care și-a concediat consiliul consultativ pentru HIV / SIDA acum un an ...