Prințul Philip renunță! Decizie în premieră!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Prințul Philip a decis să renunțe la permisul de conducere. Gestul vine la trei săptămâni după ce a fost implicat într-un accident rutier. Informația a fost confirmată de către Palatul Buckingham și de către Poliția din Norfolk, unde a predat documentul. Potrivit BBC, decizia aparține complet Ducelui de Edinburgh. Acesta ar fi recunoscut în privat că accidentul din 17 ianuarie a fost vina lui.

Ducele de Edinburgh renunță la permisul de conducere

Luna trecută, Prințul Philip era la volanul unui Land Rover, în apropiere de domeniul Sandringham, una dintre reședințele regale. Soțul Reginei Elisabeta a II-a a ieșit de pe un drum lăturalnic și a vrut să traverseze o șosea cu două benzi. Dar a fost lovit din lateral de o altă mașină și s-a răsturnat. Ducele de Edinburgh nu a fost rănit iar femeia care l-a acroșat s-a ales cu o fractură de încheietură. Soțul Reginei i-a scris o scrisoare personală femeii vătămae în coliziune, prin care și-a exprimat regretul pentru cele întâmplate.

La doar două zile după acest incident, consortul Reginei Marii Britanii a fost văzut la volanul unei alte mașini, dar fără centură de siguranță. Acest gest a provocat nemulțumire, chiar și în rândul susținătorilor Casei Regale Britanice. De atunci, unele voci au spus că a venit vremea ca Ducele să renunțe la carnetul de conducere.

Deoarece e renunțat de bună voie la permis, cel mai probabil Prințul Philip nu va judecat pentru accidentul de luna trecută. Dosarul său a ajuns la procuratură, dar reprezentanții instituției au spus că vor ține cont de aceste evoluții recente.

În Marea Britanie, toți șoferii după o anumită vârstă trebuie să facă un control medical anual, să vadă dacă mai sunt apți.

Prințul Philip, în vârstă de 97 de ani, s-a retras în viața publică în august 2017. Palatul Buckingham a calculat că Ducele de Edinburgh a făcut 22219 angajamente solo din 1952 și până în 2017.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
TAROM, profit și record de călători în 2018!
Compania TAROM şi-a majorat cu 1,4% cota de piaţă în România în 2018, prin creşterea ...