Gabriel Oprea: “Pro România şi Plus sunt partide de intelligence”

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a afirmat recent că Pro România și Plus sunt „partide de Intelligence”. Cele două partide au scoruri de peste 10% în sondaje, în condițiile în care formațiunea sa își propune o astfel de țintă pentru alegerile locale și parlamentare din 2020, susține liderul UNPR.

 

Oprea a fost întrebat în cadrul unei conferințe de presă cum se face că partidele lui Victor Ponta și Dacian Cioloș au ajuns deja la două cifre în sondaje. Răspunsul său a fost următorul: „Păi vă spun eu cum. Sunt partide de Intelligence. (…) Spre deosebire de ei, eu sunt militar cu gradele la vedere, aceasta să fie foarte clar, eu știu ce înseamnă munca de teren”.

“Când îmi aude numele ar trebui să se ridice în picioare

Fostul ministru de interne a mai spus că a colaborat foarte bine cu Victor Ponta când acesta era prim ministru şi a a ajutat la creşterea economică a ţării. “Cred că Victor Ponta, în primul rând, când îmi aude numele, cred că trebuie să se ridice în picioare, fiindcă eu am fost de cuvânt, am fost serios, nu l-am trădat și poate că mi s-a schimbat și destinul (mi s-au construit dosare politice) pentru ca i-am stat alături pana la capăt lui Victor Ponta, un foarte bun și abil politician”,  mai precizat Gabriel Oprea.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
METEO / S-a dus baba cu colacii! Revine iarna!
De marţi, conform meteorologilor, vremea se va răci, iar valorile termice se vor situa în ...