Ungaria vrea mai mulți copii, nu mai mulți imigranți

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL SOCIAL

Viktor Orban a anunțat o serie de avantaje financiare pentru cuplurile care fac mulți copii. Măsurile au fost prezentate în discursul despre starea națiunii pe care l-a susținut premierul maghiar.

Unguroaicele care fac mai mult de patru copii vor fi scutite pentru totdeauna de plata impozitului pe venit. De asemenea, cuplurile tinere pot accesa un împrumut fără dobândă de 31.000 de euro. Datoria se șterge parțial după al doilea copil și total, după ce apare al treilea copil, a promis Viktor Orban.

Credite șterse după apariția celui de-al treilea copil

Pe lângă acestea, executivul mai vrea să construiască creșe noi cu 21.000 de locuri, dar și să bage 2,2 miliarde de euro în sistemul de sănătate în următorii trei ani. De asemenea, familiile numeroase ar urma să primească subsidii de la stat pentru cumpărarea de case și de mașini cu șapte locuri.

Jurnaliștii prezenți la fața locului au relatat că strategia premierului a fost întâmpinată cu ropote furtunoase de aplauze din partea celor care ascultau discursul.

Viktor Orban: Avem nevoie de copii unguri, nu de imigranți!

Planul lui Viktor Orban a o idee la bază: creșterea natalității, astfel încât să nu fie nevoie de imigranți. Premierul maghiar a acuzat statele occidentale că primesc câte un străin pentru fiecare copil care nu se naște, ceea ce dă bine pe hârtie. „Ungurii gândesc altfel. Noi nu avem nevoie de statistici. Avem nevoie de copii unguri!” Viktor Orban se poate da pe sine drept exemplu, deoarece are cinci copii.

Încurajarea migrației și a granițelor deschise este planul lui George Soros, a afirmat șeful executivului de la Budapesta. „Citadela internaționalismului este Bruxelles iar imigrația este arma sa. Forțele internaționaliste vor să creeze un guvern mondial, deasupra statelor naționale. Țările cu populații mixte nu vor supraviețui, se vor dizolva din cauza islamizării” a spus Viktor Orban.

Strategia guvernului ungar vine să rezolve și o problemă urgentă. Populația țării scade cu 32.000 de oameni pe ani iar rata natalității în rândul unguroaicelor este de 1,45. Valoarea este sub media europeană de 1.58. Prin comparație, în Franța, o femeie face 1,96 de copii. Iar în Niger, liderul mondial la natalitate, 7,24 de copii pentru fiecare femeie.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
România cumpără tancuri moderne. Din ce țară vom lua blindatele?
România a inclus achiziția de tancuri în Planul de Înzestrare al Armatei României. Noutatea a ...