Mourinho trece de partea KREMLINULUI! Ce va face The Special One?

Valentin Borcea ACTUALITATE fotbal INTERNATIONAL SPORT
Antrenorul Jose Mourinho intră în echipa Kremlinului. Portughezul a primit propria emisiune la postul de televiziune RT (fost Russia Today), numită „Pe Linia de Tuşă”. Show-ul prezentat de cel supranumit „The Special One” se va axa pe meciurile din Champions League.
Prima ediţie va avea loc pe 7 martie. Următoarele emisiuni vor fi la fiecare două săptămâni, a anunţat RT pe pagina oficială. Jose Mourinho a semnat un contract doar pentru acest sezon al Ligii Campionilor. Nu se ştie deocamdată dacă există şi vreo clauză de prelungire.
The Special One a filmat şi un promo pentru emisiune, în timpul unei vizite recente în Rusia. Ca să provoace confuzie şi să ascundă adevăratul scop, materialul a fost făcut într-o arenă de hochei. „O să vorbesc despre fotbal la RT, ce altceva credeaţi că o să fac?” a spus amuzat Jose Mourinho, în timp ce stătea la marginea gheţii.
Antrenorul portughez nu este la prima experienţă la RT, televiziune afiliată Kremlinului. El a avut o emisiune şi în timpul Campionatului Mondial de Fotbal din 2018, care s-a desfăşurat în Rusia.
Postul RT este mândru de transferul realizat, ceea ce se vede din descrierea realizată noului membru al echipei.
„Unul dintre cei mai mari antrenori ai generaţiei sale sau ai oricărei generaţii, Mourinho a cunoscut succesul în Champions League de două ori, atunci când a câştigat turneul cu Porto în 2004 şi cu Inter Milano în 2010. A lucrat cu cele mai mari nume din fotbal. Mourinho este un om foarte dorit, dar RT a reuşit din nou să obţină serviciile uneia dintre cele mai bune minţi fotbalistice de pe planetă”
 
RT, cunoscut înainte ca Russia Today, este considerat în Occident un post rusesc de propagandă, parte a maşinăriei de manipulare a Kremlinului.
Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
GAZELE româneşti, dorite CU DISPERARE în Ungaria. Budapesta pune presiuni pe SUA!
Ungaria îşi doreşte gaze româneşti cât mai repede posibil, ca să mai reducă dependenţa de ...