„Nu doar femeile au VAGIN!” – ultima aberație a progresiștilor americani

Valentin Borcea ACTUALITATE

Piesa de teatru „The Vagina Monologues” a devenit un adevărat fenomen de când a apărut în 1996. Scenariul este format din poveștile triste ale unor femei de diferite etnii, vârste, rase și sexualități, printre altele. Sunt atinse teme dure precum agresiunile sexuale, violul, prostituție sau mutilare genitală, dar și teme de zi cu zi precum dragostea, masturbarea, menstruația, sexul sau sarcina. În 2006, New York Times a numit-o „cea mai importantă piese de teatru politic din ultimele decenii”. „The Vagina Monologues” s-a jucat pe scene din toată lumea, a fost ecranizată și a dus la crearea unei fundații care a strâns peste 100 de milioane de dolari pentru a combate violența la adresa femeilor și fetelor.

O legendară piesă feministă de teatru, acuzată că este sexistă

Acum piesa este atacată de cei care susțin că apără drepturile femeilor: stânga progresistă. Două studente de la prestigioasă Universitate Princeton, care au regizat o punere în scenă recentă, s-au revoltat. Motivul este simplu: piesa de teatru pleacă de la premiza că femeile trebuie să aibă vagin. Adică a spune că „femeile au vagin” este discriminare….

Sarah Varghese și Elie Elison au schimbat titlul piesei în „The Vagina” Monologues. De asemenea, în descrierea evenimentului au notat că „Persoane de toate genurile au vagine și aceste monologuri reprezintă un mic segment de populație”. Potrivit unei publicații din campusul Princeton, cele două studente au scris și recitat propriul prolog, în care au desființat piesa originală. Au spus că scenariul inițial exclude membrii comunității transsexuale deoarece a fi femeie și a avea vagin nu sunt același lucru. Mai mult, studentele au spus că piesa-fenomen este o relicvă deoarece monologurile nu sunt reprezentative pentru toate femeile, au pentru toți indivizii cu vagin.

Idei de la stânga progresistă: Nu doar femeile au vagin și menstruație

În decembrie, tot la Princeton, a avut loc un alt eveniment care a creat confuzie vizavi de ceea ce înseamnă să fi femeie. Grupurile „Studenți de la Princeton pentru Justiție Reproductivă” și „Studenți de la Princeton pentru Egalitate de Gen” au încurajat oamenii să nu mai spună că menstruația este o chestiune feminină, deoarece și transgenderii și non-binarii (???) au menstruație.

Avem aici un exemplu tipic de „intersecționalitate”, unul dintre conceptele favorite ale noii stângi. Pe scurt, cine face parte din cât mai multe grupuri minoritare și, pe cale de consecință, este mai discriminat, câștigă cursa progresismului.

Potrivit Institutului European pentru Egalitate de Gen (instituție sub egida UE), intersecționalitatea este un instrument analitic pentru studierea, înțelegerea și răspunderea la modurile în care sexul și genul se intersectează cu alte caracteristici/identități personale, și cum aceste intersectări contribuie la formarea unei experiențe unice de discriminare.

Sunt adevăruri eterne precum Libertatea, Justiția și altele, care sunt comune tuturor societăților. Dar comunismul abolește adevărurile eterne, abolește toate religiile, toată moralitatea, în loc să le construiască pe o bază nouă” a spus Marx în Manifestul Partidului Comunist. Discipolii lui moderni îi continuă ideile, camuflate în progresism.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
4,5 MILIARDE de euro amendă pentru o bancă elvețiană. Vezi ce a făcut!
Banca elvețiană UBS a primit o amendă de 4,5 miliarde de euro pentru fraudă din ...