Carne de elefant în mâncarea pentru animale! Unde e posibil așa ceva?

Valentin Borcea ACTUALITATE Diverse ECONOMIC INTERNATIONAL

Guvernul din Botswana vrea să permită, din nou, vânătorile de elefanți, deoarece numărul acestor animale a devenit prea mare. În ultimii patru ani, uciderea pachidermelor a fost complet interzisă, dar executivul vrea să schimbe asta.

În prezent, sunt circa 130 de mii de elefanți în Botswana, o țară cu o popuație cât Bucureștiul dar cu o suprafață de două ori mai mare decât a României. Oficialii au spus că ecosistemul nu suportă un număr atât de mare și au început să apară ciocniri între oameni și animale.

Carne de elefant la cutie ar putea apărea în Botswana

Autoritățile din Botswana au propus exterminări frecvente, dar limitate, astfel încât populația de elefanți să fie diminuată și controlată. Carnea animalelor moarte nu va fi lăsată să se strice. Din contră, vor fi construite fabrici de conserve, pentru transformarea elefanților în hrană pentru animale.

Localnicii care stau în apropierea zonelor unde trăiesc elefanții sunt pentru ridicarea interdicției de vânătoare. Oamenii au spus că pachidermele se apropie din ce în ce mai des de comunități. Uriașele animale sunt foarte distructive, deoarece strică recoltele și câteodată omoară și oameni.

În schimb, ecologiștii se opun uciderii animalelor, deoarece ar afecta turismul. Numărul vizitatorilor străini a crescut foarte mult de când a fost interzisă vânătoarea iar Botswana a fost dată ca exemplu în toată lumea pentru ecologie și conservarea mediului. Turismul este a doua cea mai mare sursă de venit pentru statul african, după diamante.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Artă sau batjocură? Icoane în stilul desenelor animate japoneze
Pe o rețea de socializare din Rusia sunt distribuite icoane în stilul desenelor animate japoneze ...