DEZASTRU în București și în țară. VEZI care e singura PRIMĂRIE care acordă despăgubiri pentru autovehicule avariate

Majlat Ovidiu Principal VREME

București

Inspectoratul pentru Situaţii de URGENŢĂ a intervenit vineri seară la 50 de evenimente provocate de vântul puternic, care a avariat maşini şi a rupt mulţi arbori şi cabluri.

„În intervalul orar 16,00-20,30, au fost gestionate 50 de intervenţii ca urmare a fenomenelor meteo din Bucureşti şi Ilfov, 44 în Bucureşti şi şase în Ilfov (10 auto avariate, 12 copaci căzuţi, 19 table desprinse, opt cabluri rupte, patru stâlpi căzuţi şi şapte panouri publicitare desprinse)”, precizează ISUBIF.

Potrivit sursei, în Bucureşti, pe bulevardul Ion Mihalache şi pe bulevadul Mărăşti au căzut doi pomi pe carosabil şi pe şinele de tramvai, pe Aleea Obcina Mică un copac a căzut pe patru autoturisme şi pe bulevardul 1 Decembrie 1918 s-a intervenit pentru degajarea unor table.

Circulaţia a fost blocată pe bulevardul Basarabia, sensul către Șoseaua Mihai Bravu, după ce un copac a căzut pe carosabil şi pe linia de tramvai, din cauza vântului puternic, anunţă Brigada rutieră

Capitala se află începând de vineri dimineaţă sub o atenţionare cod galben de vânt puternic, răcire accentuată a vremii şi precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare, conform unei prognoze speciale, publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie.

În Bucureşti, singura primărie care despăgubeşte posesorii de autovehicule avariate, din cauze naturale, este Primăria Sectorului 4, condusă de Daniel BĂLUŢĂ.

Timiș

În județul Timiș, ISU a fost solicitat, vineri seara, să intervină în mai multe localităţi pentru stingerea a patru incendii, dar şi pentru degajarea unor căi de acces de copacii căzuţi din cauza rafalelor de vânt.

 

Arad

”De la ora 16,00, de la intrarea în vigoare a codului galben, am înregistrat un nuc căzut pe strada Nicolae Dăban din Arad, cu crengile pe firele de electricitate, un stâlp de lemn care stră să cadă pe șosea, în satul Cintei, comuna Zărand, un fir de curent electric a căzut pe stradă în localitatea Turnu. Un alt cocap a căzut pe șosea la Sintea Mare, sunt mai mulți stâlpi înclinați cu risc de cădere pe șosea În Arad, un stâlp a căzut la Secisigiu, iar tabla de pe acoperișul unui bloc, tot din municipiul Arad, a fost deprinsă”, arată reprezentanții ISU Arad. în plus, pompierii au trebuit să intervină și la câteva incendii de hornuri, în această perioadă.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cum să scapi de SINGURĂTATE? Mic ghid de acţiune pentru a avea PRIETENI noi
Singuratatea nu este ireversibilă. Spun specialiştii. Există strategii. Tactici. Şi exemple de bune practici. Ultimele ...