IESE Kovesi PENALĂ de la audierea de azi? Ce face cu ea PE?

Marius Ghilezan Uncategorized

Laura Codruţa Kovesi a fost citată, pentru data de 7 martie, la Secţia de investigare a magistraţilor, pentru a fi audiată în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Laura Codruța Kovesi a mai fost chemată pe 15 februarie în acest dosar. Atunci a cerut revocarea procurorului de caz, Adina Florea, dar şi a şefului Secţiei, Gheorghe Stan, fără să cunoască faptul că legea interzice recuzarea superiorului procurorului de caz. Cererea de recuzare a Adinei Florea a fost respinsă în aceeaşi zi de Gheorghe Stan. Ulterior, procurorul general Augustin Lazăr a respins şi recuzarea lui Gheorghe Stan.

Dosarul în care este acuzată Laura Codruţa Kovesi a fost deschis în decembrie 2018, în urma unei sesizări depuse de Sebastian Ghiţă. Acesta susţinea că, în anul 2011, Kovesi i-a cerut să achite 200.000 euro pentru aducerea lui Nicolae Popa cu un avion din Indonezia, pe numele căruia exista un mandat internaţional de arestare.

Totodată, amintim că a fost audiată de comisiile CONT şi LIBE din Parlamentul European pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef european. Tot pe data de 7 martie, se vor decide paşii de urmat în această procedură.

Astăzi, la Bruxelles, se aleg în Parlamentul European, negociatorii pentru desemnarea candidatului pentru postul de procuror european.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Coșmarul ecologic de la Moldova Nouă ia sfârșit
Poluarea transfrontalieră cu nisip industrial cauzată de fosta Societate Minieră Moldomin, resimțită atât în zona ...