Regele Carol al II-lea va fi condus pe ULTIMUL drum! Va dormi somnul de veci lângă fiul său!

Valentin Borcea ACTUALITATE INEDIT POLITIC SOCIAL

Regele Carol al II-lea va fi reînhumat în Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală din Curtea de Argeș. Își va dormi somnul de veci lângă fiul său și nora sa, Regele Mihai și Regina Ana. Placa de pe mormânt din marmură albă, la fel ca cele de pe mormântul Regelui Mihai și Reginei Ana, este deja sculptată. Pe centrul ei scrie simplu CAROL II.

Reînhumarea are loc la inițiativa Casei Regale a României și are binecuvântarea Patriarhului Daniel. La funeralii vor lua parte Principele Radu, Principesa Sofia și Principesa Maria. Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române nu fi prezentă. Cel mai probabil urmează exemplul tatălui ei, Regele Mihai, care nu a fost de față nici la înmormânarea tatălui său din Portugalia din 1953, nici la aducerea în România din 2003.

Regele Carol al II-lea s-a întors definitiv în România în 2003

„Este firesc ca un rege să îşi ducă somnul de veci în condiţii corespunzătoare cu rangul pe care l-a avut.  Alături de tatăl său, de mama sa şi de fiul său”, a declarat Arhiepiscopul Calinic al Argeșului pentru Antena 1, citat de Basilica.ro.

Ceremonia funerară va începe cu un serviciu religios oficiat în Vechea Catedrală. Funerariile Regelui Carol al II-lea se vor încheia cu ceremonia înhumării în Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală. Își vor da concursul militarii Brigazii 30 Gardă ”Mihai Viteazul”, precum și cei ai Batalionului Vânători de Munte 33 ”Posada” din Curtea de Argeș, a transmis pagina oficială a Casei Regale, romaniaregala.ro.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
INSTAGRAMUL și CAPITALISMUL târziu sunt responsabile pentru starea modei de azi
INSTAGRAMUL și CAPITALISMUL târziu sunt responsabile pentru starea modei de azi. Aceasta ESTE părerea  lui ...