ALERTĂ METEO. Revin ninsorile şi frigul

Majlat Ovidiu Diverse Principal

Administrația Națională de Meteorologie a emis în acestă dmineață mai mule avertizări de vreme severă imediată.

Astfel, până la orele 15.00 în zona joasă a județelor Suceava, Vaslui, Bacău, Vrancea, Neamț, în județele Botoșani, Iași și Galați, vor fi intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55…65 km/h, izolat peste 75 km/h.

Până la ora 12.00 în județele Cluj, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Maramureș și zona de munte a județului Satu Mare, intensificări ale vântului care la rafală vor depăși 55…70 km/h, iar la altitudini de peste 1800 m intensificările la rafală vor atinge şi depăşi 90…100 km/h. Fenomene asociate : zăpadă spulberată la munte

Sub incidența codului galben de vânt puternic se află și județele Mureș, Alba, Hunedoara, Caraș -Severin, zona de munte din județele Prahova, Dâmbovița, Argeș, Buzău.

Temperaturile nu vor mai trece de 7-8 grade

Iarna nu se lasă dusă din România. De duminică, 10 martie, se întorc ninsorile, vântul puternic, iar temperaturile scad dramatic, cu până la 15 grade Celsius.

După mai multe zile cu temperaturi de peste 20 de grade Celsius, iarna se întoarce în forţă. Potrivit meteorologilor ANM, răcirea va începe duminică, în nord.

De luni, 11 martie, temperaturile scad în toată ţara.

Maximele nu vor depăşi 9 grade Celsius în vest şi în nord, iar în sud, începând de marţi, temperaturile nu mai trec de 7 – 8 grade Celsius.

Mai puţin cu 15 grade faţă de săptămâna în curs.

Ursul şi-a văzut coada. Ştia din februarie că iarna va mai dura

Tradiția spune că în a doua zi a lunii februarie, ursul se trezește din hibernare și iese din bârlog. Dacă e soare, își vede umbra, se sperie de ea și intră la loc la culcare, astfel că iarna va mai dura. Cum soarele a strălucit destul de frumos vineri, 2 februarie, se poate estima că sezonul rece – care n-a fost cine știe ce până acum – se va prelungi cu câteva săptămâni.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Americanii vor fi verificați înainte să intre în Schengen! Vezi cum!
Cetățenii vor avea nevoie de o „viză” specială ca să intre în Spațiul Schengen începând ...