Americanii vor fi verificați înainte să intre în Schengen! Vezi cum!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Cetățenii vor avea nevoie de o „viză” specială ca să intre în Spațiul Schengen începând cu 2021. Noul document de călătorie se numește ETIAS, adică European Travel Information and Authorization System, și se va obține doar online. Este un sistem de pre-înregistrare a călătoriei, astfel încât autoritățile europene să știe mai bine cine intră în spațiul Schengen. De asemenea, se va putea refuza accesul persoanelor periculoase.

În prezent, americanii nu au nevoie de o viză pentru călătorii de sub 90 de zile în Europa. Dar după 2021, atunci când se preconizează că va deveni activ sistemul ETIAS, trebuie să se înregistreze. Este vorba de o procedură online rapidă, ieftină și care oferă răspunsul pe loc sau în câteva minute. „Viza” costă 7 euro și este valabilă trei ani.  Toți cetățenii celor 60 de țări care nu au nevoie de viză pentru spațiul Schengen trebuie să se înregistreze în ETIAS.

„Viza” ETIAS se va obține online și va costa 7 euro

Comisia Europeană a publicat pentru prima oară în 2016 un raport prin care cere Statelor Unite să renunţe la solicitarea de vize pentru cetăţenii din cinci ţări membre ale UE – Bulgaria, Cipru, Croaţia, Polonia şi România, deoarece, conform regulilor Uniunii Europene, toţi cetăţenii europeni trebuie să beneficieze de acelaşi tratament. În iunie anul trecut, Parlamentul European a votat pentru impunerea sistemului de vize pentru cetăţenii americani.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Românii care salvează și readuc la viață ARO-uri din SUA!
Niște români din Statele Unite au o pasiune mai puțin obișnuită: sunt salvatoi de ARO, ...