Cristoiu: Iohannis ar putea fi retras din cursa prezidențială. Nu e după el!

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC

Ion Cristoiu nu prea vede un al doilea mandat de președinte în viitorul lui Klaus Iohannis. Jurnalistul crede că actualul șef de la Cotroceni ar putea fi retras din cursă, dacă se va menține tot atât de slab în sondaje. Rocada ar putea fi un nou moment „dragă, Stolo” din 2004. Dar în postura lui Trăian Băsescu ar putea fi Laura Codruța Koveși. Declarațiile au fost făcute pentru Mediafax.

Iohannis, înlocuit cu Koveși?

“Din punct de vedere al electoratului, sigur o să scadă, dacă merge aşa. Nu este exclus, nu ştiu, nu mă pricep, ca toată această perioadă care nouă ni se pare că el e abulic, să fie totul o tactică. Nu e bine să intri în campanie cu un scor foarte mare, că nu ai de unde lua. Klaus Iohannis este cel de acum. Are un scor, problema este că ori rămâne aşa şi este terminat pentru că vin contracandidaţii care iau din electorat, se duc prin pieţe, cutare, cutare. 

(O) Să fie retras, că nu e după el. Nu îşi îngăduie nimeni să piardă preşedinţia (…) e după Codruţa. Dintre concurenţii lui, e cea mai bine plasată şi la care se lucrează. Noi am spus că în cazul ei sunt două scenarii: ăla cu procurorul european şi cel electoral, la care se lucrează întruna.

Va fi plânsul lui Traian. Stolojan era blocat în 2004, nu mai creştea şi atunci au făcut sondaje în 2004, din câte vedeţi viaţa e făcută din sondaje. Şi atunci au spus <are potenţial Traian>. Traian Băsescu a promis electoratului din Bucureşti că nu renunţă la funcţia de primar şi atunci au înscenat povestea că ăla e bolnav şi atunci Băsescu de aceea a plâns, a plâns că moare Stolojan.”

Koveși în 2019, ca Băsescu în 2004

Dar în postura lui Trăian Băsescu ar putea fi Laura Codruța Koveși, a spus Ion Cristoiu pentru Mediafax.

„Cel mai uşor scenariu este cel de emoţie. Trebuie să creezi o emoţie de jale mare. Ciuma roşie pune mâna. Ce credeţi, ca să salvăm ţara trebuie să se sacrifice Codruţa care poate să fie procuror şi să renunţe. Renunţă ca să nu vină ciuma roşie. Doar nu credeţi că renunţă ca să ajungă preşedinte. Iar ălălalt nu are ce să facă, că vin la el şi îi spun < ne pare rău, dar decât să te bată…”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Începe Postul Paștelui! Învățăturile Patriarhului Daniel pentru cel mai greu post de peste an!
Luni, 11 martie 2019, începe „o perioadă lungă de urcuș duhovnicesc interior spre înviere, și ...