DRAGNEA îi întreabă pe Hellvig şi pe Rareş Bogdan dacă “au făcut vacanţe împreună.” Rareş Bogdan contraatacă cu un limbaj dur

Alina Maria Bogdan Principal

Prezent la Călăraşi, liderul PSD Liviu Dragnea s-a referit la legăturile lui Rareş Bogdan cu SRI, despre care s-a tot vorbit în ultimii ani. Prezentatorul Realitatea.tv este un mare iubitor al vacanţelor de lux, nu stă decât la hoteluri de cinci stele, conform unei surse apropiate clujeanului, cel care în urmă cu doi ani şi jumătate lansa programul politic al coaliţiei PSD-ALDE, prin prezenţa lui Liviu Dragnea în studio.

Jocuri de PUTERE cu Hellvig

Iată că după doi ani, invitatul special din toamna anului 2016, atacat dur de către realizatorul, Liviu DRAGNEA s-a referit la el: „Ajungem la PNL, partid istoric, puternic, care îl bagă acum în curte Hellvig și Iohannis pe dl Rareș Bogdan ca să le ia și partidul. Acum îl intreb pe dl Rareș Bogdan și pe Hellvig: ați făcut cumva vacanțe împreună? Întreb, nu că ar fi vreo legatură între SRI-Realitatea, SRI-Rareș Bogdan-Iohannis”, a declarat Dragnea, duminică, la Călărași.

Contraatac al lui RAREŞ Bogdan: „o hărţuia pe Kovesi cu un şoric”     

Rareș Bogdan s-a declarat contrariat că îl întreabă de concediile pe care le-a făcut cu un fost coleg de facultate „slugoiul care turna în paharele lui Coldea şi Maior”, „nespălatul cu şosete flauşate”, „care mestecă zahărul din cafeaua lui Oprea”, care „o hărţuia pe Kovesi cu o bucată de şoric” si care „se gudura pe lângă profesor să-l treacă strada spre celebrele păduri, unde infractorul spera că se va dea ora exactă pentru cei ca el”.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Candidat la europarlamentare, Sebastian Ghiță detonează campania electorală. Ce afirmații face și cum se poziționează față de Ponta
Fostul deputat Sebastian Ghiță va deschide lista PRU pentru alegerile europarlamentare, el fiind urmat de ...