Se pregătește CEVA? SUA își retrag TOȚI diplomații din Venezuela!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Tot personalul diplomatic american care a mai rămas în Venezuela va fi retras săptămâna aceasta. Anunțul a fost făcut de secretarul de Stat, Mike Pompeo, printr-un mesaj pe Twitter. Șeful diplomației de la Washington a oferit și un motiv, care ridică multe semne de întrebare. Mike Pompeo a scris că prezența diplomaților la ambasada din Caracas „reprezintă o piedică în calea politicii americane”. 

Fostul șef CIA a detaliat ce vrea să însemne această explicație, ceea ce a dat naștere la speculații. Nu puțini dintre cei care au comentat la mesajul de Twitter al lui Mike Pompeo au spus că SUA pregătesc o intervenție militară sau ceva similar.

Mare parte dintre reprezentanții americani din Venezuela au fost retrași încă din ianuarie. După ce Juan Guaido s-a autoproclamat președinte și a fost recunoscut imediat de SUA, Nicolas Maduro a ordonat diplomaților americani să plece imediat. Cei mai mulți au făcut asta, dar unii au rămas.

Americanii își retrag diplomații din Venezuela. Un semn?

Înainte de anunțul privind retragerea diplomaților, Mike Pompeo a redistribuit două mesaje ale Anei Birchall, în care ministrul român prezenta un plan pentru soluționarea crizei din Venezuela.

” Subliniem faptul că avem convingerea că soluția la criza multidimensională din Venezuela poate fi doar una politică, democratică și pașnică. Actualele dificultăți pot fi rezolvate doar prin alegeri prezidențiale libere și transparente, care să respecte statul de drept.  …

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cel mai scump vin din lume e UNGURESC! Vezi cât costă
Un vin unguresc a devenit cel mai scump din lume. O sticlă de Royal Tokaji ...