Trump, DECIZIA care îi poate aduce un nou mandat! A pus siguranța înaintea banilor!

Valentin Borcea Uncategorized

Donald Trump a ordonat ca toate avioanele Boeing 737 MAX din SUA să fie consemnate la sol. Restricția este temporară, până când se clarifică ce s-a întâmplat cele două aeronave de acest tip care au căzut, în Indonezia și Etiopia. Statele Unite rămăseseră singura țară în lume unde Boeing-uri 737 MAX încă mai zburau. Totodată, cele mai mult aparate de zbor de acest tip au fost vândute unor companii americane. Decizia luată la ordinul Casei Albe cu afecta cu siguranță zborurile, industria aeronautică și profiturile.

Donald Trump a spus că a vorbit cu firmele înainte să ia decizia și că toată lumea a fost de acord că asta trebuie făcut.

„Nu au vrut să lăsăm nimic la voia întâmplării. Nu trebuie neapărat să luăm decizia azi. Poate că nu trebuia să o luăm deloc. Dar am simțit că este important din punct de vedere psihologic și în alte feluri. Siguranța poporului american, a tuturor oamenilor, este principala noastră grijă.” a spus președintele american.

Sindicatele piloțul și însoțitorilor de zbor au lăudat decizia luată de Casa Albă și de Administrația Aeronautică Federală (FAA). Agenția a mai anunțat că a primit și alte informații care arată asemănări între accidentele din Indonezia și Etiopia.

MCAS – sistemul buclucaș din 737 MAX

Experții în domeniu au speculat că prăbușirile au fost provocate, cel puțin în parte, de un sistem electric numit MCAS. Acesta a fost introdus acum pe 737 MAX și este menit să prevină ridicarea prea abruptă a botului avionului . MCAS este pornit implicit iar unii piloți s-ar putea să nici nu știe că există, au afirmat unii specialiști. Varianta MAX are motoare mai grele, care au schimbat distribuția maselor față de modelele mai vechi. În unele situații, botul se poate ridica brusc, ceea ce poate provoca pierderea vitezei și prăbușirea. MCAS modifică unghiul de atac prin mișcarea eleroanelor de pe coadă, astfel încât să țină botul în jos.

O companie aeriană pune Boeing la plată pentru avioanele ținute la sol

Compania low-cost Norwegian Airlines, care are o flotă de 10 737 MAX, a anunțat că va cere despăgubiri de la Boeing pentru timpul în care aceste avioane sunt reținute la sol. Firma scandinavă este prima care face această solicitare, dar vor urma și altele mai mult ca sigur.

Peste 350 de Boeing 737 MAX au fost livrate până acum în toată lumea. De asemenea, peste 5000 au fost comandate de zeci de companii aeriene.

CITEȘTE ȘI: CINE DIN ROMÂNIA A COMANDAT 737 MAX

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cum EXECUTA Kovesi judecătorii neînregimentaţi
Curtea Constituţională a României a decis ieri că Secţia de investigare a magistraţilor, înfiinţată de ...