EXCLUSIV NEWSTANDARD | Olanda: Avem încredere în Președinția română a UE

Valentin Borcea Uncategorized

Olanda, unul dintre principalii parteneri, dar și critici ai României, este încrezătoare în modul în care România gestionează prima sa Președinție rotativă a UE. Mesajul se regăsește într-un răspuns al Ministerului de Externe de la Haga. Acesta a venit ca urmare a unei solicitări a NEWSTANDARD.NEWS pentru transmiterea unui punct de vedere despre primele luni ale președinției române.

Reamintim că România a început acum două luni președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene. Premierul Viorica Dăncilă a transmis că țara noastră a reușit în acest interval de timp să închidă mai multe dosare decât a reușit Austria în tot mandatul său de șase luni.

Mesajul integral remis NEWSTANDARD.NEWS

Președinția română a UE are loc într-un moment cu multe provocări. Brexit, alegerile pentru Parlamentul European și negocierile pentru următorul Buget Multianual sunt exemple de chestiuni-cheie care vor avea un impact semnificativ asupra viitorului Europei.

Olanda este încrezătoare în prima Președinție română a UE, așa cum au spus și premierul Rutte și ministrul de Externe Blok în cadrul vizitelor pe care le-au făcut recent la București.

Președinția UE este compusă din șase luni intense, aglomerate dar și care aduc multe împliniri. Am fost bucuroși să împărtășim experiențele noastre cu colegii români înainte de Președinție. Este o perioadă memorabilă pentru toți cei implicați și le dorim colegilor noștri români toate cele bune în lunile importante ce urmează

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Tensiuni fără precedent în NATO. Avertisment dur pentru Germania
Comandantul suprem al forţelor aliate în Europa, generalul american Curtis Scaparrotti, avertizează Germania că forţele ...