Zeci de musulmani, masacrați în Noua Zeelandă! Vezi cine a fost atacatorul!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC SOCIAL

Cel puțin 49 de oameni, toți musulmani, au fost uciși în această dimineață în micul oraș Christchurch din Noua Zeelandă. Un tânăr australian, îmbrăcat  în haine în stil militar și înarmat până în dinți cu diverse arme de mare putere, a intrat în două moschei din localitate și a tras în tot ce mișca.

Primul atac l-a transmis live pe Facebook, prin intermediul unei camere care o avea pe casca din cap. Imaginile sunt absolut îngrozitoare. Din pricina locului unde era amplasată camera video, filmarea arată ca și cum ar fi dintr-un joc video.

Agresorul a venit cu mașina până la moschee, s-a dat jos, a intrat relaxat în curtea lăcașului de cult și a început să tragă. Primele victime au fost doi bărbați care erau fix în ușă. Apoi bărbatul a intrat în zona de rugăciune și a împușcat pe oricine a văzut. Fără niciun fel de ezitare sau remușcare. Credincioșii musulmani s-au retras într-un colț, dar acolo au fost secerați de gloanțe.

Oameni executați cu sânge rece

Atacatorul a ieșit din clădire, a tras câteva focuri de armă pe stradă, s-a dus la mașină să-și mai ia muniție și s-a întors în moschee. Toți cei care mai mișcau au fost pur și simplu executați cu sânge rece. Când a părăsit din nou clădirea, a împușcat de la distanță o femeie care încerca să fugă. Întinsă pe trotuar, aceasta a țipat disperată după ajutor, dar australianul s-a apropiat de ea și i-a tras două gloanțe direct în cap.

Atacatorul se urcă în mașină și demarează în trombă, cel mai probabil către a doua moschee. Pe drum, mai trage pe geam după trecători. Transmisia live se oprește după 16 minute și 56 de secunde.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Preşedintele e ca ursul care şi-a văzut coada
Iohanis a iesit din hibernare. Văzând ca ursul coada, s-a întors în bârlog. Dar nu ...