Polițiștii bulgari s-au gazat singuri în timpul unui protest!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Natura însăși nu a ținut cu poliția bulgară în acest weekend. Zeci de oameni ai legii formau un cordon de securitate în fața Parlamentului, unde avea loc un protest anticorupție. La un moment dat, s-a format o busculadă și mai mulți oameni fuseseră împinși într-o mașină, o situație potențial periculoasă. Ca să împrăștie mulțimea, polițiștii au folosit spray-urile cu gaze lacrimogene din dotare.

Doar că vântul bătea cu putere și fix înspre ei, așa că toată substanța iritantă le-a intrat în ochi. Oamenii legii nu aveau căști de protecție, ca să nu enerveze mulțimea. Așa că au simțit din plin efectul gazului lacrimogen. Forțele de ordine au trebuit să iasă din dispozitiv ca să se spele cu apă pe față, ca să nu-i mai usture.

Într-o conferință ulterioră, șeful poliției bulgare a spus că totul s-a desfășurat conform procedurii. Când a apăsat pe butonul spray-ului, vântul bătea în direcția care trebuie, dar imediat după și-a schimbat direcție, a afirmat oficialul de la Sofia. Polițiștii sunt împroșcați cu gaze lacrimogene în față în timpul antrenamentelor, așa că știu efectele și cum să le neutralizeze, a mai completat șeful poliției.

Cum-necum, gazul lacrimogen a avut efectul scontat. Protestul a fost ținut sub control și nimeni nu a fost rănit. În afară de polițiștii care s-au gazat singuri, firește.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Alexandru Nemoianu: „Vremi periculoase ne stau în față. O perioadă de teroare de plumb”. Vezi ce spune despre USR, PLUS, ONG-uri și #rezist
Istoricul și publicistul român Alexandru NEMOIANU, stabilit în SUA, face o radiografie neiertătoare a epocii ...