Piperea, despre oferta electorală: „Lenin si Mengele ar aplauda frenetic”

Cosmin Ţintă ACTUALITATE POLITIC

Celebrul avocat Gheorghe Piperea descrie în ton cinic impresia pe care i-o lasă oferta electorală pentru alegerile europarlamentare din mai. „Atat de bune sunt leadership-ul si oferta politica actuala incat apar la tv din ce in ce mai multe fantome – Adrian Nastase, Cristian Popescu Piedone, Gabriel Oprea etc”, scrie într-o postare pe facebook Piperea, care continuă susținând că „Lenin si Mengele ar aplauda frenetic” ceea ce se desfăsoară acum sub ochii noștri.

„Intre timp, partidul experimentelor proaste, am numit PNL, isi pune in frunte un cocalar, iar alianta USR – Plus da mesaje, prin “personalitati” ale facebook-ului, care iti ridica parul maciuca in cap – o tipa zice ca proprietatea privata e obsolete, iar casatoria – un anacronism, preferabile fiind proprietatea obsteasca si relatiile amoroase in grup (si, de regula, in forma de spirala a integrarii in absolut), alta tipa propune, ca metoda de curatare a tarisoarei de hoti, avortul obligatoriu pentru toti săracii, adica pentru noua din zece romani care inca nu au plecat mancand pamantul din tara. Lenin si Mengele ar aplauda frenetic aceasta “ideologie”.

Intre timp, presedintele pe care l-am votat pentru ca nu il suportam pe Puie Monta, e aproape hotarat pentru un referendum cu tema “fara penali in functii publice”. Sunt aproape uluit ca dl Iohannis si consilierii sai de imagine nu stiu ca treaba asta e deja rezolvata in Codul penal”, susține pe pagina sa Gheorghe Piperea.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Leurda, planta primăverii
Allium ursinum, popular, usturoi sălbatic. Leurda este perenă şi creşte până la înălţimea de 30 ...