Clipul de promovare a ROMÂNIEI, subiect de FAKE NEWS

Dragoș Nelersa ACTUALITATE INVESTIGAȚII

Clipul de promovare a României a fost blocat astăzi de pe YOUTUBE pe motiv că a încălcat drepturile de copyright. Întreaga presă de PROPAGANDĂ a sărit să acuze Ministerul Turismului de furt de proprietate intelectuală.

„În urma preluării filmului de către o televiziune în cadrul jurnalelor de știri (PRO TV n.a.), imaginile au fost postate pe contul de Youtube al respectivei instituții mass-media. Este procedura standard pentru o televiziune să încarce propriile știri cu drepturi de autor.

Din această cauză, în urma unei verificări automate realizate de Youtube, procedura standard în cazul tuturor video-urilor uploadate pe platformă, au fost identificate aceleași imagini în surse diferite.

 

Automat, sistemul informatic a blocat, din eroare, materialul video-ul sursă și a menținut accesibil clipul care a preluat imagini de la sursă”, transmite Ministerul Turismului.

Ministerul Turismului explică jurnaliștilor acreditați că, în urma unei notificări trimise către platforma video și către televiziunea care a încărcat știrea, întreaga situație a fost deblocată.

Instituția face apel către mass-media să verifice informațiile înainte de a le publica. 

PRO TV își cere scuze

„Confirmăm pe această cale că drepturile de autor ale videoclipului aparțin integral Ministerului Turismului, iar eroarea întâmpinată a rezultat dintr-o procedură automată a YouTube privind protejarea drepturilor de autor. Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate”, transmite ProTV.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
LIDL face angajări masive. Vezi ce salarii OFERĂ !
După ce Kaufland a anunțat că mărește salariile angajaților, iată că și lanțul de supermarket-uri ...