Cutremur la TAROM

Cosmin Ţintă ACTUALITATE ECONOMIC

Directorul general al TAROM, Werner Wolff, a fost demis de Consiliul de Administrație al companiei aeriene. S-a întâmplat miercuri seara, târziu, în timpul unei Adunări Generale a Acționarilor TAROM convocate de  Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, pentru a numi un Consiliu de Administrație provizoriu.

În urmă cu doar câteva zile, România Liberă scria că la un an de la instalarea lui Werner Wolff în funcția de director general al TAROM, din contul companiei au dispărut peste 40 milioane de dolari, transportatorul aerian continuând să opereze în pierdere. Contul TAROM avea, în noiembrie 2017, peste 70 milioane de dolari, iar în aceeași lună a anului 2018 rămăseseră doar aproximativ 28 milioane de dolari. Această sumă se traduce în pierdere pentru transportatorul aerian de stat. După mai bine de șase ani de management privat, TAROM a înregistrat pierderi totale de peste 100 milioane euro.

Noul CA TAROM este format din Mircea Tudosie, director la Poșta Română, Sorin Paul Stoicescu, Petre Neacșa, secretar general în cadrul Ministerului Transporturilor, George Rotaru, director al Aeroclubului Român, Gabriela Mocanu, consiliera ministrului Cuc și Luminița Ivan, funcționar din Ministerul Transporturilor.Noul Consiliu de Administrație a decis ca directorul general, Werner Wolff să fie înlocuit cu Florin Susanu, director de zbor în cadrul TAROM.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
CRISTOIU: ”ACŢIUNEA #Şîeu a fost test de manipulare sprijinit de publicaţiile apropiate de SRI
Acţiunea omului de afaceri Ştefan MANDACHI, intitulată #Şîeu, cu metrul de autostradă, a fost un ...